ירקות בטאבון - אל מאגו
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0

ירקות בטאבון

מחפשים עוד סיבה להדליק את האש? בואו נלך על הפשוט. י ר ק ו ת. אחרי ביקור קצר שלהם באל מאגו, לא תאמינו- אפילו ילדים, או כאלה שלא ממש מחבבים ירקות, יבקשו עוד! הטעם החרוך כמו תפוח אדמה במדורה, הופך כל קישוא למעדן וכל עגבניה – לממתק מהטבע! נפלא גם לירקות שורש, קצת שמן זית ותבלינים טריים...

רכיבים:

ירקות שאוהבים! אנחנו ממליצים על:

לתיבול ולהגשה:

הוראות הכנה:

הרעיון בצליית ירקות בטאבון הוא להבין את הטכניקה.

חולטים את הירקות הקשים, כל ירק בנפרד. ירקות שורש כמו גזר, תפוח אדמה, קולורבי, בטטה, דלורית וכדומה – חולטים במים רותחים עם מלח עד שהירק רך אך לא מבושל לגמרי, ברמת בישול אל דנטה.

בסיום החליטה של כל ירק מעבירים לצינון מידי בקערה עם מי קרח (הפעולה עוצרת את הבישול מיד וגם משמרת את הצבע של הירק)- מסננים ברגע שהירק קר.

ירקות רכים כמו פלפל, חציל, קישוא, בצל, חותכים לקוביות בגודל בינוני וצולים אותם בכלי מותאם לצלייה בטאבון- כל ירק בנפרד.

כשהירקות מוכנים- צבעם שחום והם התקרמלו בטאבון, מתבלים כל ירק בנפרד- מלח, פלפל ומעט שמן זית.

מסדרים את הירקות בצורה יפה בכלי הגשה בשורות או מעגלים תוך שימת לב לשילוב הצבעים.

הירקות מוכנים להגשה.

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

פיצה ביאנקה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן

קרא עוד »

פיצה קפרזה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו עגבניות מגי טריות חתוכות לפרוסות דקות כדורי מוצרלה טריים חומץ בלסמי איכותי שמן בלסמי איכותי מלח גס ופלפל

קרא עוד »

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ’ה בטאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.