לקוחות ממליצים על אל מאגו

אריאל

כחובב בישול וכאחד שחולק את זמנו בין איטליה וספרד זו רק הייתה שאלה של זמן עד אשר אתחדש בתנור כתוספת למטבח החוץ.

במשך שנה קראתי ,בדקתי אופציות לרכישה בארץ ובחו"ל , בכל מסעדה שביקרתי בנאפולי ברצלונה ומדריד שוחחתי עם מפעיל תנור העצים לקבלת המלצות וטיפים וכל זאת בכדי לקבל החלטה נכונה איזה תנור לרכוש והיכן. במהלך החיפוש הגעתי לארז מאל מאגו ובזה תם "המסע" , גיליתי בראש ובראשונה אדם אכפתי , יסודי ומקצועי , ישר ואמין שענה לי בסבלנות על כל שאלה ותהיה טרם הרכישה.

היה לי חשוב להתקשר עם חברה שתוכל ללוות אותי לא רק בשלבי המכירה והאספקה אלא גם בהמשך הדרך בהנחיה והדרכה.

תהליך הרכישה היה יעיל בו ארז המליץ לי על תנור בהתאם לצרכיי , אספקה תוך שבוע עד הבית כולל שידוך לבעלי מקצוע שירותיים ומקצועיים ( חברת ההובלה וטכנאי הגז ).

לאחר כמה חודשים של שימוש בתנור הוא הפך למרכז המטבח בו אופים לחמים , פוקאצ'ות , פיצות ועוד… בשרים על הפלאנצ'ה , עופות , קינוחים ומה לא……

לכל אורך הדרך היה ארז קשוב ( לעיתים גם בשבתות תמיכה אונליין ) , תרם מניסיונו הרב ואף הגיע לביקור בית בכדי לוודא שהכל עובד כראוי.

 

בסיכומו של דבר התוצאה הסופית עלתה על הציפיות , מי שמעונין לחזור לשורשים לבישול איטי ,יצירתי ,חוויתי שכולו הנאה מומלץ בחום !

 

א.      אבן יהודה

 

ברק כהן, גדרה

ברק כהן

 

 

אחד התחביבים האהובים עלי הוא אפיית לחמים ופיצות. כדי להגיע לתוצאות אוטנטיות ובמיוחד עם

לחמי שאור ופיצות – אין חלופה לטאבון אבן,

לאחר מחקר שוק מקיף ובחינת כל האלטרנטיבות החלטתי ללכת על הטאבון הספרדי של אל מאגו. גם משיקולי ביצועים וגם משיקולי יופי, לדעתי אין טאבון טוב יותר.
כשנפגשתי לראשונה עם ארז קיבלתי חיזוק לכל המסקנות שעלו בבחינת כל האלטרנטיבות ופגשתי אדם ישר, אמין ובעל תודעת שירות – דבר נדיר!
מאז הדרך לאושר היתה קצרה.
הטאבון שלי לא מפסיק לעבוד, אני נהנה לארח ולזלול פיצות עם האורחים
ובכל פעם מגלה הפתעות ופטנטים חדשים בעבודה עם הטאבון
והחלק הכי טוב – חיבור חזק למקורות ולאופן שבו בישלו ואפו פעם
בעידן שבו הכל קורה כאן ועכשיו, אין כמו התחביב הזה שבו צריך סבלנות וזמן
רמז – לא ניתן להעלות ולהוריד את הטמפרטורה בתנור בלחיצת כפתור…

הטאבון הספרדי מומלץ בחום ואפשר להיות רגוע בעסקים עם ארז – הוא דואג קודם כל ללקוח.

נ.ב. לאוהבי פיצות – תעשו גוגל לסרטונים של ויטו יאקופלי vito iacopelli- כל ההסברים שם.

ברק כהן, גדרה.

 

זוהר מרעננה

הגעתי אל ארז מ"אל מאגו" בהמלצת חבר.
ארז הוא בעל מקצוע רציני, איש ישר שעובד עם כל הלב ונותן שירות אישי וליווי מקצועי.
רכשתי בהמלצתו של ארז טאבון ביתי ומאז כל סוף שבוע בארוחת שבת נהנית כל המשפחה מפיצות, דגים צלויים ועוד מטעמים ומאפים שאני מכין בטאבון בכיף גדול.

זוהר, רעננה

 

 

טאבון אלמאגו

נדב מלין,שף קייטרינג לואיזה, אבו גוש

         

כשעשיתי בזמנו סטאז' במלון פוסידון בפוזיטנו באזור חוף אמאלפי באיטליה אמרה לי מוניקה בעלת המלון: "אנחנו הנפוליטאנים יודעים לזהות היטב פיצה אמתית שהוכנה בתנור עצים לבין פיצה שהוכנה בתנור רגיל ".

באיטליה התאהבתי בפיצה, פיצה אמתית שמכינים מחומרי גלם הכי טובים, כזאת שמשאירה את הטעם המעושן של בעירת העצים אחרי. כשחזרתי לארץ ידעתי שאני חייב להכין פיצה כזאת אצלי במטבח ובדקתי כל מיני  אפשרויות עד שהגעתי לאל מאגו. ארז הזמין אותנו לעשות נסיונות אצלו בתנור ובלי לחשוב פעמיים נסענו לשם עם בצק, מוצרלה ורוטב עגבניות. התוצאה הייתה כמו באיטליה, חזרתי הביתה עם הטעם של פיצה שהוכנה בתנור עצים, טעם שנחרך בפה ולא עוזב.

כעבור חודש כבר היה אצלי בגן אירועים תנור של אל-מאגו. את כל התהליך מאיך להוביל, דרך אילו עצים לקנות עד איך להסיק את הטאבון ליווה ארז בצורה מקצועית ואדיבה. מאז התנור שוכן אצלנו בחצר והוא האטרקציה המרכזית בכל אירוע שאנחנו מקיימים בגן.

         

נדב מלין לואיזה

מרדכי ווהב, עורך דין. כפר סבא.

 

רכשתי טאבון מדגם וולנסיה וברצוני לשתף בחווית הקניה והשימוש.ראשית אציין כי קבלתי שירות מעולה, בתהליך הרכישה והסברים מפורטים על תהליך השימוש בטאבון. ארז בחור "כארז" ואין לי אלא רק להעריך את השירות.

השימוש בטאבון מצריך "למידה" וככל שמשתמשים בו, לומדים עוד ועוד על היכולות ועל ניצול נכון של יכולות הטאבון. לטעמי רצוי תמיד, להבעיר אש באמצעות עצים (בנוסף למבער הגז) שכן רק בדרך זו ניתן לחמם את ריצפת הטאבון לטמפרטורה נכונה בזמן קצר. אפיתי פיתות פיצות לחמניות וכולם התפעלו. איטליה זה כאן.(כמעט)

לקוח עם טאבון

שרון ואסף שטיין , עפרה

 

לפני מספר חודשים רכשנו תנור אבן מארז , הוא הפך מיד לאטרקציה משפחתית וחברתית. התפעול קל , ניתן להשתמש בעצים או גז , הילדים הזמינו את חבריהם לערבי פיצות ,והחגיגה היתה מדהימה

( זו ההזדמנות להזכיר ,שילדים מתבגרים מסוגלים לחסל כיכר פיצה ,כשהיא יוצאת חמה מהתנור ..) אנו אופים בו פיצות , לחמים טבעיים וחלות מפנקות לשבת .

זוהי דרך מעולה לנצל גזם ישן , ואפילו שכני נרתמים כשיש להם צורך להפטר מהגזם שלהם …זהו תחביב שמעניק ומלמד רבות , על טבע , סבלנות , והיופי שבאש .

ונלסיה אדום ופיצה בתוכו

יוסי מילר, עורך דין, יפו העתיקה

         

“Since buying my Taboon, cooking outdoors is a totally different experience.My barbeque is now obsolete.  The taste you get from cooking in the Taboon is different to anything else you will experience.  It has the advantage of slow cooking the food (so it is still tender) whilst smoking it at the same time, giving it a unique taste and quality.  Meat, fish, bread and vegetables all taste amazing and the Taboon itself is a great centrepiece for my outdoor space.  I can’t recommend Taboon cooking highly enough.  Ditch your barbeques and buy one of these.

Dealing with Erez was a pleasure.  He is a man who is passionate about his product and the food it produces. Always reliable!”

         

לקוח עם טאבון

יניב קישון, בנימינה.

         
תמיד חלמתי לבנות לעצמי איזושהי פינה משלי – מטבח חוץ, כזה שאוכל להכין שם

כל מה שרוצה, לארח אנשים, ליהנות מכל העולמות ביחד.

כשהחלטתי שהגיע הזמן להגשים את החלום, היה לי ברור שחוץ מהגריל, הכיור ושאר המוצרים אני חייב שיהיה במטבח גם טאבון.

בחיפושיי אחר הטאבון המושלם נתקלתי בכל מיני סוגים ורעיונות: ברזל, לבנות לבד, סתם משהו פשוט מפח?

בכל מקום שבו שאלתי ועל כל שאלה שרציתי , מצאתי את עצמי בוהה ומרייר על הטאבונים הבנויים של אל-מאגו.

כזה שמעבר להכנת פיצה מהירה לילדים , אוכל גם לעשן בו בשר ועופות, להכין קדירות ולבשל את הדגים.

כשמשקיעים במוצר שכזה, חשוב לא פחות ממי קונים. פגשתי את ארז, שענה על כל שאלה בסבלנות רבה, ייעץ על איך למקם, מה כדאי, וגם עם מה לחכות, ובעיקר חידד אצלי את התחושה של "מוצר מנצח עם שרות אמיתי ומכל הלב" הם הבחירה הנכונה בשביל המטבח שלי.

היום יש מטבח, והטאבון הוא ללא ספק מרכזו. פאר יצירה שכל האורחים לא מפסיקים להתפעל ממנו ומהדברים הטובים שיוצאים מתוכו

מומלץ בחום של 500 מעלות!

         

ולנסיה לבן

חי צבר, יבנה

         
התחלתי לעסוק באפייה כתחביב לפני למעלה משנה. למדתי כיצד להכין מחמצת שאור וכיצד להכין לחמים מקמחים שונים עם ׳קשה׳  שמתפצפץ בפה ופנים הלחם אוורירי למרות השימוש בקמחים מלאים (חיטה, שיפון).
עד מהרה יצרתי ׳שותפות׳ עם המכולת השכונתית במסגרתה אני אופה שלש פעמים בשבוע ארבע ככרות לחם שנמכרות במכולת והתמורה הולכת לסיוע למשפחות נזקקות.
ההתלהבות הרבה שבה התקבל לחם השאור באפייה ביתית בקרב לקוחות המכולת הגבירו את הרצון להשתדרג. לטשתי עיניי לטאבון עצים וגז. אחרי שבדקתי מספר אפשרויות הגעתי לארז מאל-מאגו. באדיבות ובסבלנות הראה לי את הדגמים השונים ולבסוף החלטתי על דגם רוסטיקו.
השירות של ארז חריג במקומותינו, ונמשך דרך תהליך הרכישה, ההובלה והתפעול.
למדתי איך להספיג את התנור בחום הדרוש לאפייה וכיצד לאפות ככרות לחם בטעם שהיה ונשכח.
בדרך כמובן מנצלים את החום שנשאר אחרי האפייה לצליית בשר, הכנת ירקות אנטי-פסטי ועוד.
וכן, שכחתי כמעט – פיצות חלומיות של ממש.
הטאבון מהווה אטרקציה ומספק הנאה מרובה.
         

לחם של לקוח

בני דוידוביץ', מושב צרופה.

         
" זה לא סתם טאבון, זה היום מרכז הבית, סביבו מתכנסים בני משפחה, חברים, אורחים ומבלים שעות של הנאה סביב הריחות והטעמים.
שאפו ארז על הטאבון החברתי הראשון! "

ולנסיה אדום מותקו

יורם בן זיקרי, אילת

         
"תודה ארז על השרות, הסבלנות והעזרה הטלפונית בכל עת. היה שווה לעשות איתך עסקים."

 

 

 

 

 

 

לחמים טריים בטאבון

השאר פרטי התקשרות
ואנו ניצור עמך קשר בהקדם

צור קשר