סלמון על מצע עץ אלון - אל מאגו
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0

סלמון על מצע עץ אלון

אנחנו אוהבים סלמון. חולים על סלמון. בין אם הוא מבושל בתנור, או צלוי על המחבת. היום נלמד אתכם איך להכין את דג הסלמון המושלם - סלמון על מצע עץ אלון בטאבון, המעניק לדג טעמים מיוחדים במינם. בתיאבון!

רכיבים:

הוראות הכנה:

משרים את פרוסות העץ בכלי עם מים למשך כשעה.

יוצקים מיץ תפוזים טרי על פרוסות פילה סלמון , ומשרים את הסלמון בתערבות למשך כחצי שעה.

מחממים את הטאבון לחום של 250 מעלות. מניחים את פרוסות הפילה על משטחי העץ.

יוצקים את שארית מיץ התפוזים ,מפזרים מלח ים ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל- 4-5 דקות בלבד, או עד שהעץ מעשן,לאחר מכן מוציאים את הדגים לפתח התנור להשלמת הבישול והעישון,

מסיימים עם כמה טיפות של מיץ תפוזים על הדגים לרענון ומגישים.

בתיאבון !

עוד מתכונים לטאבון:

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

פיצה ביאנקה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן

קרא עוד »

פיצה קפרזה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו עגבניות מגי טריות חתוכות לפרוסות דקות כדורי מוצרלה טריים חומץ בלסמי איכותי שמן בלסמי איכותי מלח גס ופלפל

קרא עוד »

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ’ה בטאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.