חציל מלנזנה
רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן
משרים את פרוסות העץ בכלי עם מים למשך כשעה.
יוצקים מיץ תפוזים טרי על פרוסות פילה סלמון , ומשרים את הסלמון בתערבות למשך כחצי שעה.
מחממים את הטאבון לחום של 250 מעלות. מניחים את פרוסות הפילה על משטחי העץ.
יוצקים את שארית מיץ התפוזים ,מפזרים מלח ים ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל- 4-5 דקות בלבד, או עד שהעץ מעשן,לאחר מכן מוציאים את הדגים לפתח התנור להשלמת הבישול והעישון,
מסיימים עם כמה טיפות של מיץ תפוזים על הדגים לרענון ומגישים.
בתיאבון !
רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן
רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן
רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו עגבניות מגי טריות חתוכות לפרוסות דקות כדורי מוצרלה טריים חומץ בלסמי איכותי שמן בלסמי איכותי מלח גס ופלפל
No products were found matching your selection.