אנטריקוט ים תיכוני

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף...

רכיבים:

לצ'ימיצ'ורי:

הוראות הכנה:

הכנת הצ’ימיצ’ורימערבבים יחד כל המצרכים, מאזנים טעמים ונותנים לנוח במקרר כיממה למיזוג טעמים.

הכנת הנתח – מערבבים את התבלינים ומעסים הנתח .

מכסים ומשאירים במקרר ל- 24 שעות עד יומיים.

מחממים פלאנצ’ה בטאבון חם מאוד ( כ- 300 מעלות )

מסירים מהנתח עשבי תיבול ושום שנדבקו עליו.

מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לצלייה על הפלאנצ’ה של 3 דקות מכל צד.

להוציא החוצה ולהניח הנתח למנוחה של כ- 5 דקות

לחזור שוב על הפעולה.

כשהנתח מוכן לדרגת העשייה הנכונה ( אפשר להשתמש בטרמומטר ) מוציאים ונותנים לנוח כ- 4 דקות לפני הפריסה . 

הרעיון בדרך צלייה זו הינו השוואת טמפרטורות בין החלק החיצוני לבין החלק הפנימי של הנתח, מכיוון שחום הטאבון גבוה מידי לצלייה איטית של הנתח כפי שהיינו עושים בתנור הביתי.

דרגות עשייה שונות:

מדיום רייר ( 56 ) מדיום ( 58-60 ) מדיום וול ( 62-65 ) וול דאן ( 70-75 )

 

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.