כנאפה בטאבון

אל מאגו הוא תנור לכל דבר, גם ל.... תתפלאו! קינוחים. פירות, סוגי בצקים, קרם ברולה.... – עולם שלם של מתוק, קריספי וטעים. למשל, מלכת הקינוחים האהובה מהמטבח הערבי – הכנאפה! חומרי גלם טובים, כלי מיוחד ו.. תוך דקות אתם מגישים מנה מבעבעת וריחנית...

רכיבים:

לסירופ הסוכר:

הוראות הכנה:

מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים.

מגרדים את הגבינה בפומפייה או מועכים אותה עם מזלג. במחבת בגודל מתאים, יוצקים מעט חמאה מומסת בתחתית, ומסדרים שכבה אחידה של כמחצית מאטריות הקדאיף. מסדרים מעל את תערובת הגבינות בשכבה אחידה ומכסים בשכבה אחידה נוספת של אטריות קדאיף.

מכניסים את המחבת לטאבון, ומבשלים עד להזהבה מצד אחד. הופכים בזהירות את הכנאפה על גבי צלחת, יוצקים את יתרת החמאה המומסת על המחבת, ומחליקים את הכנאפה חזרה למחבת על הצד הלא מטוגן.

מבשלים שוב עד להזהבה גם מהצד השני  ויוצקים מעל את כל הסירופ.

מבשלים עם הסירופ כמה דקות עד שהוא נספג היטב אל תוך הכנאפה.

מעבירים לצלחת, מפזרים מעט פיסטוקים קצוצים ומגישים חם לצד כדור גלידה מפנק.

בתיאבון!

 

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.