לחמג’ון בטאבון של עומר מילר

ירקות חרוכים בטאבון - טעם מדהים, וגם טוב לדיאטה :)

רכיבים:

לתערובת הבשר:

הוראות הכנה:

1. הבצק: מערבבים במיקסר את שמן הזית, השמרים, הסוכר והמים.
2. מוסיפים את הקמח והמלח לקערת המיקסר ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, אם יש צורך, מוסיפים מעט מים.
3. יוצרים כדור מהבצק ומניחים להתפחה של כשעה.
4. פותחים את הבצק ומכניסים לטאבון לחצי אפיה לכ- 3 דקות.
5. הכנת המילוי: במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף הקצוצים ומטגנים.
6. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
7. מוסיפים את העגבניה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות.
8. מוסיפים את הצנוברים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל והכמן. מערבבים היטב. מורידים מהאש ומקררים מעט.
9. מוציאים את הפוקצ’ה מהטאבון, ומוסיפים את תערובת הבשר מהמחבת.
10. מחזירים את הפוקצ’ה לטאבון ל-3 דקות נוספות.

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.