מאפה תפוחי אדמה בטאבון

תפוחי אדמה חרוכים וטעימים, ממש כמו של פעם.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  • לבצע מספר חריצים עמוקים בכל תפוא”ד לעטוף היטב בנייר אלומיניום
  • מניחים בחלק האחורי של התנור ולצידי הקיר ,ובזמן זה נוכל לבשל מנות נוספות.
  • יש לבדוק את תפוחי האדמה לאחר 45-60 דקות עם שיפוד או מזלג ארוך. זמן ההכנה משתנה בהתאם לגודל תפוחי האדמה וחום התנור.
  • ברגע שהם מוכנים יש להסיר מעט את נייר הכסף במזלג ומניחים כפית חמאה מתובלת בעשבי תיבול קצוצים טריים או כפית של שמנת חמוצה ועירית טריים.
  • מתבלים במלח ים ופלפל טחון טרי.

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.