סרדינים בטאבון

לא במקרה הקולינריה הים התיכונית, כובשת את העולם, ואל מאגו הוא בדיוק הטאבון שבנוי למטבח הים התיכוני. דגים למשל, לא דורשים הרבה עבודה והכנה, קצת תיבול, או השרייה ולצאת לסיבוב באל מאגו. אופן הצלייה משאיר את הדגים עסיסיים ומלאי טעם, מושלם לאירוח, לנשנוש וכמובן... לבריאות!

רכיבים:

למלית:

הוראות הכנה:

מחממים את הטאבון לחום של 220 מעלות.

מערבבים את כל חומרי המלית. ממלאים את בטן הברבוניות בכף גדושה מהמלית. מניחים את הברבוניות בתבנית, מזליפים מעט שמן זית ומעבירים לטאבון. אנחנו ממליצים לצלות את הברבוניות על צלחת צלייה שחורה המיועדת לחום גבוה במיוחד. צולים 12-15 דקות.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.