עוף במרינדה על הגריל בטאבון

עוף מושלם במרינדה על הגריל בטאבון

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. פותחים את העוף מצד אחד ומשטחים אותו ,מורחים אותו בשמן זית, מתבלים במלח ים, פלפל שחור ושום משני צדדיו, מניחים אותו בתבנית ,שופכים את מיץ הלימון והפטרוזיליה מערבבים היטב ונותנים לעוף לנוח במרינדה 1-2 שעות במקרר.

    מחממים את הטאבון לחום גבוה כשעה ,מניחים בפנים רשת גריל ו-2 לבנים עטופות בנייר כסף ומחממים כ-20 דקות. מושכים גחלים מהערימה אל מתחת לגריל, יש להניח את העוף כשהעור כלפי מעלה,לדאוג שהעוף ישכב שטוח.  מניחים עליו 2 לבנים חמות שישטחו את העוף במהלך הצלייה.,כמו כן ניתן להוסיף ענפי גפן יבשים על הגחלים שמוסיפים ארומה מעושנת לעוף.

    הופכים העוף אחרי 15 דקות ומורידים אחרי שהעוף נראה צלוי ושחום,מניחים למנוחה של 10 דקות לפני שמגישים.

    בהצלחה!

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.