עישון עוף בטאבון

סרטון ספרדי המלמד איך לעשן עוף בטאבון

הוראות הכנה:

בסרטון הבא נלמד איך להכין עוף מעושן בטאבון עצים:

מחממים את התנור לחום של 150 מעלות ומשאירים אותו בטמפ’ זו למשך כשעה, לאחר מכן יש

להמתין עד לדעיכת האש, מפנים את הגחלים לצידי התנור ומנקים  עם מברשת את רצפת התנור,

כעת מכניסים תבנית עם העוף שהונח על רשת גריל בכדי שהעישון יהיה מושלם.

בשלב הבא מניחים על הגחלים את שבבי עץ היקורי או דובדבן או עץ ארומתי לאחר שהושרו מס’ שעות

במים, חשוב לסנן היטב את שאריות המים.

כעת סוגרים את דלת התנור הרמטית וכן את מגוף יציאת העשן בארובה, יש לעשן את העוף 4-6 שעות,

עוף גדול יותר כתרנגול הודו יש להשאיר 12-16 שעות בתנור .אפשר להשאיר את העוף לעישון ללילה

שלם . התוצאה היא עוף שחום זהוב בטעם מדהים!!!

בהצלחה!!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.