פיתות מפתות

מכירים את הפיתות האלה הנמסות בפה, התפוחות והאווריריות? הסוד שלהן הוא לא רק בבצק, אלא גם בצורת האפייה. מסורת אפייה של שנים מאפשרת לכם תוך דקות להוציא מאל מאגו פיתות משגעות, טריות ומפתות... ותגידו Adios לדיאטה...

רכיבים:

הוראות הכנה:

מערבבים את השמרים עם ¼ כוס מים חמימים ומשהים ל 5 דקות לערך עד שרואים תסיסה. מכניסים לקערת מיקסר גדולה את הקמח, המלח ,תערובת השמרים התוססת ואת המים הנותרים, ומתחילים לבחוש את התערובת כ 2-3 דקות עד שמתקבל כדור בצק שלא נדבק לקערה.
במקרה שהבצק דביק יש להוסיף כפית קמח בכל פעם עד לקבלת המרקם הרצוי. יש לכסות את הבצק בקערת המיקסר ולתת לו מנוחה 20 דקות לאיחוד המרכיבים. לאחר מכן יש להפעיל את המיקסר ללישה של 2-3 דקות נוספות.
כעת, שהבצק מוכן, נגלגל כדורי בצק קטנים ונניח אותם בקופסת התפחה / גסטרונום. יש להניח את הכדורים להתפחה של כשעתיים וחצי.

ניקח את הכדורים התפוחים ונרדד אותם. נכניס את הפיתות לטאבון בעזרת מרדה מקומחת. נסובב את הפיתות בעזרת כף הסיבוב, ונוציא לאחר 2-3 דקות, כאשר הפיתות מקבלות צבע חום. נניח את הפיתות בצד ונכסה במגבת ל 10 דקות.

בתיאבון!

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.