צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף... והיום - צלעות טלה על פאלנצ'ה בטאבון!

רכיבים:

למרינדה:

הוראות הכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה. משרים את שדרת הצלעות לשלות שעות לפחות.

מחממים את הטאבון לטמפ’ של 220 מעלות.

מכניסים את הפלנצ’ה לחימום בטאבון עד שהיא נהיית חמה. מוציאים את הפלאנצ’ה (בזהירות!) ומניחים את הצלעות לצריבה על הצד של השומן. לאחר מספר דקות, כאשר הצלעות צרובות, מוציאים את הפלנאצ’ה והופכים את הצלעות לצד השני.

מבשלים בטמפ’ של 220 מעלות עד לטמפ’ פנימית של 58 מעלות (דרגת מידיום)

מוציאים את הצלעות למנוחה של 5 דק’ לפני שפורסים.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.