שוק טלה בטאבון

מתכון ספרדי אותנטי לשוק טלה בבישול ארוך בטאבון

רכיבים:

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת. את התערובת שנוצרה מורחים היטב את שוק טלה וממש עושים לו מסאג. 
לוקחים קערה/תבנית עמוקה בגודל שתוכל להכין את השוק ולהניח את רבעי הבצל למטה, ואת ראשי השום החצויים. מעליהם יש להניח את השוק. לפזר מסביב את הבטטות ומעל לכל את ענפי התימין. לכסות באלומניום. לחורר מעט את האלומניום ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה. לאחר שעה מוציאים, מסובבים את השוק ומרטיבים בנוזלים שלו. מכסים ומכניסים שוב לתנור לחום 150 מעלות, לעוד שעתיים לפחות. לפני ההגשה יש להסיר את האלומניום ולהמשיך לאפות עוד 20 דק, לקבלת הצבע השחום-קרמל. ממולץ תמיד להרטיב את השוק במיצי הבישול, ואף לטעום מעט ולשפר טעמים במידת הצורך.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.