צוות המומחים של אל מאגו - כאן בשבילכם!
שלחו לנו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
-
רח' התפוז פינת רח' האילנות,
צומת כפר מעש גת-רימון - טל. 03-6873689
- info@el-mago.co.il
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
עיצוב קלאסי עם יציקת שמוט מיוחדת. מבטיח עמידות ושמירה על החום ומגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
טאבון הדגל המרשים והאהוב לחוויה קולינרית מושלמת. מגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
ליהנות מטאבון קלאסי, הבנוי מיציקת אבן שמוט, בגודל אינטימי יותר של 60 ס"מ. מאפשר לכם ליהנות מרוב האפשרויות הקולינריות.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
הטאבון המקצועי לפיצריות, למאפיות, למסעדות המגישות בו במקום פיצות, פוקאצ'ות ולחמים טריים.
הטאבון המככב בסצנה הקולינרית של ספרד מזה דורות. טאבון מקצועי אמיתי, הבנוי מיציקת אבן שמוט.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
המבצעים שלנו מתחלפים מעת לעת. שווה להתעדכן!
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
מבער הגז האטמוספרי של אל מאגו : EL-MAGO by Modular fire - הדור החדש של מבערי הגז האטמוספריים המתקדמים בעולם, מיוצרים באיטליה, ומיועדים לשימוש ביתי ומקצועי.
מערבבים את השמרים עם ¼ כוס מים חמימים ומשהים ל 5 דקות לערך עד שרואים תסיסה. מכניסים לקערת מיקסר גדולה את הקמח, המלח ,תערובת השמרים התוססת ואת המים הנותרים, ומתחילים לבחוש את התערובת כ 2-3 דקות עד שמתקבל כדור בצק שלא נדבק לקערה.
במקרה שהבצק דביק יש להוסיף כפית קמח בכל פעם עד לקבלת המרקם הרצוי. יש לכסות את הבצק בקערת המיקסר ולתת לו מנוחה 20 דקות לאיחוד המרכיבים. לאחר מכן יש להפעיל את המיקסר ללישה של 2-3 דקות נוספות.
יש להעביר את כדור הבצק לקערה משומנת ,לכסות בניילון ולתת לו לנוח כ-1/2 2 שעות או עד שהבצק מכפיל את נפחו. אנחנו ממליצים להתפיח את הבצק לפרק זמן של 12 שעות, במידה והזמן מאפשר.
יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה
בעזרת מצקת למרוח כ -80 גרם מרוטב העגבניות
לבזוק מעט מלח
לפזר כ-100 גרם מוצרלה
לפזר כ-10 עלי בזיליקום
לזלף שמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה
להעביר את הפיצה לטאבון פיצה שחומם ל- 350 מעלות
לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת
כשהבצק מוצק ושחום והגבינה נמסה ושחומה אפשר להוציא את הפיצה למגש.
בתיאבון!
הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.
אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…
כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…