פיצה נפוליטנית - אל מאגו

סוף שנה באל מאגו - 5% על הטאבונים ו 10% על כלי החרס והאביזרים!

סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

פיצה נפוליטנית

יש מישהו שלא אוהב פיצה? תשכחו ממשלוחים ומפיצה תעשייתית. תכירו את פיצריית אל-מאגו- אצלכם בבית. בדיוק כמו באיטליה או ספרד, יש לכם פיצה אמיתית ואיכותית, מתפצחת בפה... עליה תוכלו להוסיף כל טעם שתרצו. פיצה יכולה להיות ארוחה קלה בפני עצמה, ובואו נראה איך עושים זה נכון ופשוט...

מרכיבי הבצק:

הוראות הכנה:

מערבבים את השמרים עם ¼ כוס מים חמימים ומשהים ל 5 דקות לערך עד שרואים תסיסה. מכניסים לקערת מיקסר גדולה את הקמח, המלח ,תערובת השמרים התוססת ואת המים הנותרים, ומתחילים לבחוש את התערובת כ 2-3 דקות עד שמתקבל כדור בצק שלא נדבק לקערה.
במקרה שהבצק דביק יש להוסיף כפית קמח בכל פעם עד לקבלת המרקם הרצוי. יש לכסות את הבצק בקערת המיקסר ולתת לו מנוחה 20 דקות לאיחוד המרכיבים. לאחר מכן יש להפעיל את המיקסר ללישה של 2-3 דקות נוספות.
יש להעביר את כדור הבצק לקערה משומנת ,לכסות בניילון ולתת לו לנוח כ-1/2 2 שעות או עד שהבצק מכפיל את נפחו. אנחנו ממליצים להתפיח את הבצק לפרק זמן של 12 שעות, במידה והזמן מאפשר.

מרכיבי הפיצה:

הוראות הכנה:

יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה
בעזרת מצקת למרוח כ -80 גרם מרוטב העגבניות
לבזוק מעט מלח
לפזר כ-100 גרם מוצרלה
לפזר כ-10 עלי בזיליקום
לזלף שמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה
להעביר את הפיצה לטאבון פיצה שחומם ל- 350 מעלות
לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת
כשהבצק מוצק ושחום והגבינה נמסה ושחומה אפשר להוציא את הפיצה למגש.
בתיאבון!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

עוד מתכונים לטאבון:

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ'ה בטאבון!

קרא עוד »

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

מנת ילדים מושלמת בטאבון

אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…

קרא עוד »

אנטריקוט ים תיכוני

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…

קרא עוד »