צוות המומחים של אל מאגו - כאן בשבילכם!
שלחו לנו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
-
רח' התפוז פינת רח' האילנות,
צומת כפר מעש גת-רימון - טל. 03-6873689
- info@el-mago.co.il
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
עיצוב קלאסי עם יציקת שמוט מיוחדת. מבטיח עמידות ושמירה על החום ומגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
טאבון הדגל המרשים והאהוב לחוויה קולינרית מושלמת. מגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
ליהנות מטאבון קלאסי, הבנוי מיציקת אבן שמוט, בגודל אינטימי יותר של 60 ס"מ. מאפשר לכם ליהנות מרוב האפשרויות הקולינריות.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
הטאבון המקצועי לפיצריות, למאפיות, למסעדות המגישות בו במקום פיצות, פוקאצ'ות ולחמים טריים.
הטאבון המככב בסצנה הקולינרית של ספרד מזה דורות. טאבון מקצועי אמיתי, הבנוי מיציקת אבן שמוט.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
המבצעים שלנו מתחלפים מעת לעת. שווה להתעדכן!
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
מבער הגז האטמוספרי של אל מאגו : EL-MAGO by Modular fire - הדור החדש של מבערי הגז האטמוספריים המתקדמים בעולם, מיוצרים באיטליה, ומיועדים לשימוש ביתי ומקצועי.
לוקחים את העוף המתובל ומושיבים אותו על צולה העופות שלנו
מסביב לעוף מפזרים את חתיכות הירקות ומתבלים בפלפל ומלח
מעליהם יוצקים את פחית הבירה שנותנת טאצ' וטעם ייחודי ובנוסף דואגת לעסיסיות הירקות והעוף.
הדלקה והכנת תנור האבן לבישול:
מדליקים את תנור האבן משאירים את פתח הארובה פתוח לרווחה וגם את פתח כניסת האוויר כדי שיהיה מספיק אוויר לבעירה שתחמם את כל התנור ,מעלים את הטמפרטורה לאט לאט עד ל 250 מעלות,טמפרטורה זו מתאימה לצליית עופות ,
עכשיו נפנה את הגחלים לצידו האחד של הטאבון ונכניס את העוף לצידו השני רחוק מערימת הגחלים בכדי שלא ייחרך ונותנים לו שיתבשל לאט לאט, סוגרים את דלת הטאבון ומשאירים את פתח הארובה פתוח בכדי שהטמפרטורה לא תעלה מעל 250 מעלות לאחר 25 דקות פותחים את הטאבון ובודקים את מצב העוף, ברגע שהעוף השחים ,אנו דוקרים אותו בעזרת מזלג ארוך בכדי לבדוק אם הוא מוכן בפנים,ובכדי לגרום לו להתבשל מבפנים.
לאחר 20 דקות נוספות סה"כ 45 דקות אנו לובשים כפפות חסינות אש ומוציאים בעזרתן את הכלי עם העוף.
אם העוף נראה שחום אז הוא מוכן להגשה.
הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.
אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…
כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…