שוק טלה בטאבון - אל מאגו

סוף שנה באל מאגו - 5% על הטאבונים ו 10% על כלי החרס והאביזרים!

סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

שוק טלה בטאבון

מתכון ספרדי אותנטי לשוק טלה בבישול ארוך בטאבון

רכיבים:

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת. את התערובת שנוצרה מורחים היטב את שוק טלה וממש עושים לו מסאג. 
לוקחים קערה/תבנית עמוקה בגודל שתוכל להכין את השוק ולהניח את רבעי הבצל למטה, ואת ראשי השום החצויים. מעליהם יש להניח את השוק. לפזר מסביב את הבטטות ומעל לכל את ענפי התימין. לכסות באלומניום. לחורר מעט את האלומניום ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה. לאחר שעה מוציאים, מסובבים את השוק ומרטיבים בנוזלים שלו. מכסים ומכניסים שוב לתנור לחום 150 מעלות, לעוד שעתיים לפחות. לפני ההגשה יש להסיר את האלומניום ולהמשיך לאפות עוד 20 דק, לקבלת הצבע השחום-קרמל. ממולץ תמיד להרטיב את השוק במיצי הבישול, ואף לטעום מעט ולשפר טעמים במידת הצורך.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

עוד מתכונים לטאבון:

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ'ה בטאבון!

קרא עוד »

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

מנת ילדים מושלמת בטאבון

אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…

קרא עוד »

אנטריקוט ים תיכוני

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…

קרא עוד »