צוות המומחים של אל מאגו - כאן בשבילכם!
שלחו לנו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
-
רח' התפוז פינת רח' האילנות,
צומת כפר מעש גת-רימון - טל. 03-6873689
- info@el-mago.co.il
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
עיצוב קלאסי עם יציקת שמוט מיוחדת. מבטיח עמידות ושמירה על החום ומגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
טאבון הדגל המרשים והאהוב לחוויה קולינרית מושלמת. מגיע במגוון גדלים וצבעים, להנאה מושלמת בגינה, בחצר, על גג או מרפסת גדולה.
ליהנות מטאבון קלאסי, הבנוי מיציקת אבן שמוט, בגודל אינטימי יותר של 60 ס"מ. מאפשר לכם ליהנות מרוב האפשרויות הקולינריות.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
הטאבון המקצועי לפיצריות, למאפיות, למסעדות המגישות בו במקום פיצות, פוקאצ'ות ולחמים טריים.
הטאבון המככב בסצנה הקולינרית של ספרד מזה דורות. טאבון מקצועי אמיתי, הבנוי מיציקת אבן שמוט.
טאבון המהווה מערכת בישול ספרדית מקורית (מוגנת פטנט) לשימושים מקצועיים וביתיים הבנויה משלוש יחידות!
המבצעים שלנו מתחלפים מעת לעת. שווה להתעדכן!
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
רוצים ליהנות בעיקר מפיצות עסיסיות, פוקאצ'ות ומגוון לחמים? זה הטאבון בשבילכם. טאבון ביתי קל – לא תופס הרבה מקום ואידאלי למרפסות וגגות לא גדולים.
מבער הגז האטמוספרי של אל מאגו : EL-MAGO by Modular fire - הדור החדש של מבערי הגז האטמוספריים המתקדמים בעולם, מיוצרים באיטליה, ומיועדים לשימוש ביתי ומקצועי.
מכינים את המרק: מטגנים בצל במעט שמן. מוסיפים בקר ועוף ומטגנים עד להשחמה. מתבלים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה קלה ומבשלים כ – 3/4 שעה. מוציאים את העוף וממשיכים לבשל את הבשר כשעה נוספת.
מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים ופורסים את שאר הירקות. מטגנים כל ירק בנפרד במחבת עם מעט שמן להזהבה יפה ושומרים בצד.
משמנים קדירה של אל מאגו, שתחתיתה מרופדת בעיגול נייר פרגמנט (למניעת הדבקות). מסדרים שכבות של: שכבת עוף ותפוחי אדמה, מעליה את הבשר והירקות, שכבת אורז וחוזר חלילה. מכסים במרק העוף המתובל כ – 2 ס"מ מעל האורז. חשוב שהנוזל יהיה מלוח, זהו בעצם הטעם לכל הסיר כולו.
מביאים לרתיחה קלה ללא מכסה ואז מכסים, מעבירים לטאבון של אל מאגו שחומם מראש ומבשלים כ- 25 דקות עד להכנתו המלאה של האורז.
רצוי להכין ½ שעה לפני מועד הארוחה ולתת לתבשיל לנוח בקדירה עד אז.
הופכים את הקדירה על צלחת הגשה. מגישים בצד עגבניות טריות מרוסקות בתיבול חריף.
בתיאבון!
הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.
אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…
כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…