מנת ילדים מושלמת בטאבון - אל מאגו
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

מנת ילדים מושלמת בטאבון

אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים...זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים... אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד...

רכיבים:

הוראות הכנה:

לתפוחי האדמה:

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר מים עם כף מלח גדושה עד שהם כמעט מוכנים.

מסננים את המים ומייבשים בכלי שטוח המותאם לאפייה בטאבון, יוצקים שמן זית בנדיבות. מתבלים עם מלח גס וצולים בטאבון בטמפרטורה גבוהה עד שהקליפה מקבלת גוון חרוך. מוציאים ומצננים 2 דקות.

מועכים כל ת"א קטן בעזרת סכין גדולה או אפילו כף היד (אם היא מוגנת בכפפה).

לעוף:

מכניסים פלאנצ'ה יצוקה לחימום בתוך הטאבון.

כאשר הפלטה מתחממת, מערבבים את נתחי חזה העוף יחד עם שמן זית, מלח גס, פפריקה, ופלפל שחור.

לאחר מספר דקות של חימום בטאבון, מוציאים את הפלאנצ'ה (בזהירות) ומניחים את נתחי חזה העוף על הפלאנצ'ה, ומחזירים לבישול בטאבון למספר דקות. יש להפוך את נתחי חזה העוף כאשר הצד העליון שלהם בצבע זהוב.

מוציאים את העוף, ומגישים יחד עם תפוחי האדמה בצלחת הגשה.

בתיאבון!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

עוד מתכונים לטאבון:

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ'ה בטאבון!

קרא עוד »

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

אנטריקוט ים תיכוני

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…

קרא עוד »

כנאפה בטאבון

אל מאגו הוא תנור לכל דבר, גם ל…. תתפלאו! קינוחים. פירות, סוגי בצקים, קרם ברולה…. – עולם שלם של מתוק, קריספי וטעים. למשל, מלכת הקינוחים האהובה מהמטבח הערבי – הכנאפה! חומרי גלם טובים, כלי מיוחד ו.. תוך דקות אתם מגישים מנה מבעבעת וריחנית…

קרא עוד »