צלעות טלה - אל מאגו

סוף שנה באל מאגו - 5% על הטאבונים ו 10% על כלי החרס והאביזרים!

סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף... והיום - צלעות טלה על פאלנצ'ה בטאבון!

רכיבים:

למרינדה:

הוראות הכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה. משרים את שדרת הצלעות לשלות שעות לפחות.

מחממים את הטאבון לטמפ' של 220 מעלות.

מכניסים את הפלנצ'ה לחימום בטאבון עד שהיא נהיית חמה. מוציאים את הפלאנצ'ה (בזהירות!) ומניחים את הצלעות לצריבה על הצד של השומן. לאחר מספר דקות, כאשר הצלעות צרובות, מוציאים את הפלנאצ'ה והופכים את הצלעות לצד השני.

מבשלים בטמפ' של 220 מעלות עד לטמפ' פנימית של 58 מעלות (דרגת מידיום)

מוציאים את הצלעות למנוחה של 5 דק' לפני שפורסים.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest

עוד מתכונים לטאבון:

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

מנת ילדים מושלמת בטאבון

אחד הדברים הכיפיים, זה להכין לילדים ארוחה שלמה באל-מאגו ולראות איך הם טורפים…זה ממש משחק ילדים, טעים ופשוט כל כך שביננו, מתאים יום יום גם לנו הקשישים… אז במקום שניצל מטוגן, תדליקו את הטאבון, תדליקו את הילדים ונכין להם נתחוני עוף ותפוחי אדמה בטעם של עוד…

קרא עוד »

אנטריקוט ים תיכוני

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף…

קרא עוד »

כנאפה בטאבון

אל מאגו הוא תנור לכל דבר, גם ל…. תתפלאו! קינוחים. פירות, סוגי בצקים, קרם ברולה…. – עולם שלם של מתוק, קריספי וטעים. למשל, מלכת הקינוחים האהובה מהמטבח הערבי – הכנאפה! חומרי גלם טובים, כלי מיוחד ו.. תוך דקות אתם מגישים מנה מבעבעת וריחנית…

קרא עוד »