
הטאבון הספרדי שעושה נפלאות
הכלים והאביזרים שעושים את ההבדל
-
מחבת פאייה
₪60.00 – ₪150.00 -
מרדה מחוררת מנירוסטה
₪290.00 -
תבנית אובלית
₪180.00 – ₪420.00 -
כפפות עור עם רשת ברזל
₪370.00 -
צולה עופות
₪270.00 -
אקדח טמפרטורה – 550 מעלות
₪230.00₪190.00

למה לבחור באל מאגו?
יצירת אמנות בעבודת יד
כל תנור מיוצר מתחילתו ועד סופו בעבודת יד בידי אומנים מומחים בוולנסיה, וכל אחד הוא One of a kind בעיצוב ספרדי אותנטי.
למה לבחור באל מאגו?
ליווי אישי ושירות מקצועי
כל מה שרציתם לדעת כדי ליהנות כמו שצריך – הפעלה, שימוש, ניקוי, כללי בטיחות. לכל שאלה נוספת אנחנו כאן, מלווים אתכם עם ה'קו החם' לשרות אישי ומקצועי.


למה לבחור באל מאגו?
כל מנה הופכת לאירוע
שעות של חוויה גסטרונומית והפתעה עם מנות ברמה של מסעדת שף וגם – להנאה פשוטה ויומיומית בקלי קלות. אז מה בא לכם לאכול היום?
לקוחות אל מאגו ממליצים
מהמטבח של אל מאגו
סלמון על מצע עץ אלון
אנחנו אוהבים סלמון. חולים על סלמון. בין אם הוא מבושל בתנור, או צלוי על המחבת. היום נלמד אתכם איך להכין את דג הסלמון המושלם – סלמון על מצע עץ אלון בטאבון, המעניק לדג טעמים מיוחדים במינם. בתיאבון!
עוף בכלי חרס
אנחנו הישראלים אוהבים עוף בלי סוף… בכל מיני צורות הכנה. הפעם, אנחנו שמחים להציג לכם את אחת ממנות הדגל של המטבח הספרדי. עוף צלוי שלם… בצורת צליה מיוחדת ששומרת על העסיסיות עם טעם הגריל המעושן… אל מאגו, שבספרדית אגב הפירוש הוא 'הקוסם'- אכן עושה פה פלאות לבלוטות הטעם, בואו נראה איך….
ירקות בטאבון
מחפשים עוד סיבה להדליק את האש? בואו נלך על הפשוט. י ר ק ו ת. אחרי ביקור קצר שלהם באל מאגו, לא תאמינו- אפילו ילדים, או כאלה שלא ממש מחבבים ירקות, יבקשו עוד! הטעם החרוך כמו תפוח אדמה במדורה, הופך כל קישוא למעדן וכל עגבניה – לממתק מהטבע! נפלא גם לירקות שורש, קצת שמן זית ותבלינים טריים…