אודות

לא זוכר מתי התאהבתי לראשונה,
אולי זה היה בגיל 8, כשאבי קרא לי למטבח ולימד אותי את רזי הפיצה הראשונה. נשביתי בקסמי המטבח, וההמשך הגיע בטבעיות, עם התנסויות קולינאריות ברוח ים תיכונית ספרדית ואיטלקית – המון שום, שמן זית ועשבי תיבול ארומאטיים, וכמובן הפאיה הספרדית הזורחת בצהוב של הזעפרן.

אך הבישול לא היה האהבה היחידה שלי,
במשך השנים פיתחתי גם חיבה מיוחדת לים ולשייט, סקרנות וגעגוע להיסטוריה של ימי הביניים ובעיקר שיגעון גדול לתרבות הלטינית – הבנייה, העיצוב והשיק.

ואז הגיע הטאבון.
את כל האהבות, הקרובות ואלה שמעבר לים, שילבתי בגן ביתי, בבנייה אישית של טאבון אבנים מוסק בעץ בסגנון ספרדי מסורתי, עם לבנים אדומות שהובאו מספרד במיוחד. עד מהרה הפך הבית ל"מדורת השבט" לחברים ומכרים, למפגשים וחוויות על לחם שאור חם וריחני, פיצות פריכות או בשר טלה איכותי בבישול איטי.
אל-מאגו מבקשת להיות "נושאת הלפיד" של תרבות אפייה ואירוח זו, בת 500 השנים.



טאבון | טאבון אבן | תנור אבן | תנור לבנים | טאבון לחצר | תנור לגינה
טאבון | טאבון אבן | תנור אבן | תנור לבנים
האני מאמין שלנו

אנחנו חיים בעידן של תרבות אינסטנט. תמיד ממהרים, לא מספיקים, מרגישים שהזמן חומק לנו מבין האצבעות.
אנחנו מאמינים שהתחושה הזו ותפיסת הזמן היא אישית וחווייתית ובדרך ההסתכלות שלנו.
אוכל טוב, מבוסס על נתינה ומצריך זמן ותשומת לב מיוחדת. החוויה הספרדית לימדה אותנו לתת כבוד לרגע. לקחת אותו לאט.
ליהנות מהבישול, מהטעם של אוכל טוב, מהביחד ולא פחות מכך,מהשעות הנעימות, הרגועות, של העשייה והציפייה.

 

מאחל לכם הרבה רגעים יפים,
ארז אמיתי וצוות אל-מאגו

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר