התקשר 052-8383355
דף הבית » מגזין
טאבוני אבן הולכים ונהיים נפוצים בחצרות בתים פרטיים, ואף בדירות, בגגות ובמרפסות, ומי שמכיר את יתרונותיהם של טאבוני האבן והלבנים המסורתיים אינו מתפלא שכך הדבר. טאבון אבן איכותי מתאים למגוון רחב של תבשילים ומאפים,... המשך לקרוא
מתכננים אירוע משפחתי או עסקי, סגרתם תאריך ומקום, וכעת אתם מחפשים דרכים להעשיר ולגוון את התפריט? הרשו לנו להציג בפניכם את הטאבון, ואת התרומה הייחודית שלו לכל אירוע. לאחר שתסיימו לקרוא את השורות הבאות,... המשך לקרוא
לאפיית לחם בטאבון יתרונות רבים, ואם זכיתם להיות בעליו הגאים של טאבון אבן מבית אל מאגו, בוודאי אתם כבר מכירים את הארומה המיוחדת המאפיינת תבשילים ומאפים שיוצאים מהבילים מן הטאבון. לטובת האופים המתחילים ביניכם... המשך לקרוא
תרבות השפע מזמנת לנו אינספור דרכים לשפר את איכות חיינו, ועיצוב הבית והמטבח הוא דרך מהנה להוסיף עניין, שמחה, הנאה ורווחה לשגרת היומיום הביתית שלכם. כמו כן, מטבחים מעוצבים מוסיפים סגנון וסטייל לכל בית,... המשך לקרוא
ליהנות מכל רגע- לענג את החך טאבון נאה בחצר הבית הוא פינוק אמיתי, ואין סוף להפתעות הקולינאריות המדהימות שתוכלו להוציא ממנו. הטאבון משמש כמרכז ומוקד משיכה עבור אורחים וחברים, וטבחים חובבים עתירי דמיון והשראה... המשך לקרוא
ניקוי תנור הוא אחת ממשימות הניקיון שרבים מאיתנו מנסים להימנע מהן, בשל היותן מעט מורכבות משאר פעולות התחזוקה הביתיות. בנוסף לכך, בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נהנים מטאבון ביתי העומד בחצר, בבית או במרפסת,... המשך לקרוא
מאפים לטאבון שיקצרו מחמאות טאבון ביתי מאפשר לכם לאפות מגוון מאפים מיוחדים, בעלי ארומה עשירה שרק אפייה בטאבון יכולה לייצר. יתירה מכך, הטאבון הביתי הוא נקודת מפגש המלכדת סביבה בני משפחה וחברים, ומאפים חמים... המשך לקרוא
הקדמה טאבון לבנים ואבן הוא אחד הטרנדים החמים בתרבות הפנאי ובעיצוב הבית והחצר. מי שמכיר את החוויה, לא זקוק להסברים ותשבחות על הפינוקים הקולינריים היוצאים חמים ומהבילים ממנו היישר אל השולחן. הוא יכול להעשיר... המשך לקרוא
מעלותיו של טאבון אם יש לכם בחצר טאבון לחצר, אתם וודאי כבר מכירים את מעלותיו הרבות של התנור המיוחד הזה, אשר מאפשר לבעליו להוציא תחת ידיו מנות גורמה בעלות ארומה עשירה ומיוחדת. בוודאי כבר... המשך לקרוא
אין ויכוח על כך שטאבון אבן בחצר הוא נכס משפחתי בעל ערך רב. הלילות והימים בהם ישבתם מסביב לטאבון עם בני משפחה וחברים, כשאתם אפופים בניחוחות מפתים, ונהנים ממאכלים, תבשילים ומאפים מהבילים היוצאים היישר... המשך לקרוא
מתכננים אירוע בטבע, ומחפשים פתרון שיתאים עבור קייטרינג חלבי, ויספק מנות גורמה עשירות בטעמן, שיפיצו ניחוחות מאפה ותבשיל מפתים, ויהוו אטרקציה לבאי האירוע? טאבון ספרדי מקצועי של אל מאגו הוא הפיתרון המושלם עבורכם, שיוסיף... המשך לקרוא
טאבון אבן בחצר הבית הוא הזמנה למסיבה בכל שעות היממה, ובכל עונות השנה, מסיבות יום הולדת, ערבים מהנים עם בני משפחה וחברים, ציון חגים ומועדים ועוד אינספור הזדמנויות לחגוג את החיים. בשבתות וחגים תוכלו... המשך לקרוא
הטאבון הספרדי של אל מאגו כבר זכה לככב על מסכי הטלוויזיות בישראל, כאשר צוות השופטים והמפיקים של מאסטר שף ביקש להשאילו לצורכי אחת התכניות, שעסקה בבצק. בפני הצוות ונציגי אל-מאגו עמדה משימה מורכבת –... המשך לקרוא
אל מאגו היא הנציגה הרשמית הבלעדית של חברת הטאבונים ותנורי האבן הספרדיים הגדולה והאיכותית בספרד. אבן אפייה לתנור פיצה מאפשרת לכם לשדרג עוד יותר את איכות המאפים, ולהוציא גם מן התנור הביתי שלכם פיצות... המשך לקרוא
תנורי האבן הביתיים של אל – מאגו הם אביזר חובה לכל בשלן חובב ומקצועי,שיתענג להכין בעזרתם מאפים, תבשילי קדרה, ומיני בשרים משובחים, בטעמים וניחוחות היאים למסעדות יוקרה. בנוסף, תנורי אל מאגו נשענים על מסורת... המשך לקרוא
המשך לקרוא
המרכיבים: עוף שלם 1 כף שמן זית כף רכז רימונים (אם אין אפשר גם מייפל או בלסמי מיושן) שן שום מגוררת קורט מלח ים קורט פלפל שחור טחון טרי 1 כף זחוק חלפיניו אופן... המשך לקרוא
מצרכים לקציצות: 3 קופסאות טונה מקופסת שימורים בשמן זית 2 ביצים 2 בצלים 4 כפות פירורי לחם מלח ופלפל שחור לפי הטעם חופן פטרוזיליה קצוצה 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק 3 כפיות רוטב סויה... המשך לקרוא
מצרכים: לבצק: 3/4 1 כוסות קמח 1 כף מלח 30 גרם סוכר 2 כפות שמן זית ½ כוס מים קרים 1 כף שמרים יבשים לתערובת הבשר: 4 כפות שמן זית 1 בצל סגול גדול... המשך לקרוא
מצרכים: 600 גרם כתף בקר חתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ 4 שוקי עוף עם עור (מומלץ) 1 בצל גדול פרוס דק כפית פלפל שחור ½1 כפיות כורכום כפית אגוז מוסקט מגורר מקל קינמון ½ כפית הל טחון מלח 2 תפו"א בינוניים... המשך לקרוא
טאבון ספרדי מקורי נייד של אל מאגו למכירה ליזמים ,שפים, חברות קייטרינג וכו' בעזרתו תוכלו להינות מפיצה, פוקאצ'ות, טאפאס, בשרים, פאייה ותבשילי קדירה בטעם אחר! טאבון נייד שמגיע לאירוע שלכם מביא אתו חגיגה של... המשך לקרוא
דבר ראשון, לייבשלפני תחילת השימוש בטאבון חשוב מאוד לבצע את תהליך ייבוש הטאבון במלואו ובהתאם להוראות היצרן המצורפות לטאבון.גזע עץ בוער על מצע של גחלים לוחשות. זה מצב הבעירה הרצוי לנו להדלקה יש להשתמש... המשך לקרוא
טאבון עצים או טאבון על גז אותנטי הוא "מדורת השבט" של ימינו, המזמין חוויית אירוח חמה ומלהיבה.הטאבון הספרדי מיועד לאפיית פיצות, פוקצ'ות, לחמים, פיתות ומיני מאפה מגוונים, בנוסף לבישול, צלייה, גריל וכמעשנת בשר ודגים וכמובן לתבשילי... המשך לקרוא
הטאבון הספרדי המקורי זה אל מאגו! טאבון לבית ולחצר הפועל על עצים או גז. חברת אל מאגו הנה הנציגה הרשמית והבלעדית של החברה מספר 1 בספרד בייצור טאבונים ותנורי אבן. היזהרו מחיקויים! הכל אודות... המשך לקרוא
אדריכלות • עיצוב • בנייה גיליון 125 יולי אוגוסט 2012 כתבה על סביבת החוץ המשך לקרוא
עיצוב וסגנון חיים – ספטמבר 2012 כתבה בנושא החופש ליהנות המשך לקרוא
מצרכים: כתף טלה אחת, עם העצם (1.5 – 2 ק"ג) 2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות של 5 ס"מ 3-4 בצלצלי שאלוט בינוניים, מקולפים וחצויים לאורך 4-5 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות של 5 ס"מ (בעדיפות... המשך לקרוא
רכיבים: שוק טלה במשקל 2-3 ק"ג 4 כפות סילאן 1 כף פפריקה אדומה 2 כפות מרק עוף 1/2 כוס שמן זית 5-6 בצלים בינוננים קלופים מחולקים ל-4 5 בטטות גדולות חתוכות ל-4 לאורכם כמה... המשך לקרוא
תודה לנדב ולצוות "לואיזה בגן" על המתכון! הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם... המשך לקרוא
מתכון לפיצה מרגריטה נפוליטנית ע״פ חוקי האגודה של הפיצה הנפוליטנית : אנחנו הנפוליטאנים, מזהים ישר פיצה שלא הכינו אותה בתנור עצים, זה פשוט לא אותו הטעם כמו הפיצה הנפוליטאנית, הסבירה לי מוניקה, הבעלים... המשך לקרוא
מתכון ללחם שיפון נהדר מותאם לטאבון רב תודות ללקוח חי צבר שהעביר לנו את המתכון לאחר שהתאים אותו לעבודה בטאבון המתכון הותאם במיוחד לאפייה בטאבון עצים או טאבון גז,כולל התייחסות לאפקט של אש בוערת והגנה... המשך לקרוא
בסרטון הבא נלמד איך להכין עוף מעושן בטאבון עצים: מחממים את התנור לחום של 150 מעלות ומשאירים אותו בטמפ' זו למשך כשעה, לאחר מכן יש להמתין עד לדעיכת האש, מפנים את הגחלים לצידי התנור ומנקים עם מברשת את... המשך לקרוא
בסרטון זה אנו מראים איך להדליק את הטאבון ואת כל התהליך הקל של החימום עד לטמפרטורה מתאימה לאפיית לחמים, ולאחר מכן את הכנתו לאפיית הלחם. בהצלחה! המשך לקרוא
עוף אורגני שהושרה במרינדה נצלה על הגריל בטאבון כשעליו מונחות 2 משקולות ,העוף יוצא שטוח מעושן וטעים,מנה מדהימה !! המשך לקרוא
הכנת סטייק עסיסי על רשת ברזל ועל פלאנצ'ה בטאבון עצים, אל מאגו חזור לדף הבית המשך לקרוא
להכנת המתכון מומלץ להשתמש במחבת פאייה בקוטר של 42-46 ס"מ מצרכים ל-4 מנות: 400 גרם של אורז עגול 500 גרם עוף, לחתוך לחתיכות של 50 גר' 200 גרם שעועית ירוקה רחבה (שעועית הולנדית )... המשך לקרוא
צלעות בטאבון בתוספת תפוחי אדמה,עגבניות,בצל,פלפל ירוק,לימון,שמן זית,פלפל ומלח מסדרים בתבנית חסינת אש מטבלים היטב,מכניסים לתנור בטמפרטורה של 250-280 מעלות ל-30 דקות ומקבלים מנה מעולה, שימו לב להוראות ההכנה בסרטון הבא: המשך לקרוא
רכיבים: פחית בירה עוף שלם מתובל 5 פטריות חתוכות 1 פלפל אדום, 1 פלפל ירוק חתוכים לקוביות 1 בצל ירוק חתוך לחתיכות מספר שיני שום מלח פלפל שחור הכנה: לוקחים את העוף המתובל ומושיבים... המשך לקרוא
הפיצה הנאפוליטנית מזוהה יותר מכל עם תנורי האבן המוסקים בעץ,כך עשו זאת מאות שנים וכך גם נאפית הפיצה האיטלקית האמיתית בימינו , כל תחליף לעץ כמו גז לא יעשה את העבודה המשך לקרוא
עישון דגים בנייר עיתון - מתכון אקזוטי במיוחד,אוהבי הדגים המעושנים יגלו כאן שיטה מיוחדת השומרת על עסיסיות הדגים ובמקביל ארומה מעושנת המגיעה דרך ניר העיתון הלח הסופג את העשן המשך לקרוא
טמפ 'התנור: 180 – 220 מעלות זמן בישול כ: ½1 שעות זמן הכנה: 20 דקות כמות: 6-8 מנות רכיבים 1 עוף שלם גדול שמן זית 1 שן שום כתושה 3 כוסות פירורי לחם ½1... המשך לקרוא
זוהי מנה בהשראת שיטות העישון בצפון הרחוק המשופע בדגי סלמון ובעצי ארז CEDAR ההכנה פשוטה ומהירה ביותר הסלמון סופג את רוטב התפוזים ואת ניחוח העץ המעשן והשילוב מענג את החך המשך לקרוא
מנה צבעונית יפה ובעיקר טעימה ,המתיקות מקבלת גוונים חומים ומקורמלים,תאווה לעיין ולחיך המשך לקרוא
מנה עשירה שמהווה תוספת מושלמת למנת בשר או דג ,ניתן להחליף את תפוחי האדמה עם מבחר ירקות שורש המשך לקרוא
מנת אנטיפאסטי ים תיכונית קלאסית המככבת במטבח האיטלקי ,צבעונית ארומתית,קלה להכנה,וטעימה להפליא. המשך לקרוא
מנה יפיפיה המשלבת טעמים שונים המתאחדים בעזרת עשבי התיבול, שמן הזית וחום תנור האבן המשך לקרוא
לחם כפרי מסורתי לפי מתכון ספרדי קדום,מיץ התפוזים שמוסיפים לבצק מאפיין את אזור ולנסיה משם הוא מגיע,ומכאן גם מגיע זן התפוזים בשם ולנסיה הגדל בישראל , האפייה בתנור האבן המוסק בעצים נותנת טעם וארומה... המשך לקרוא
כל הזכויות שמורות לאל מאגו
בניית אתרים Webinside | קידום אתרים טרהליד
או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134