
פיצה ביאנקה
רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן
הוראות הכנה לרוטב בשמל :
הוראות הכנה לרוטב עגבניות :
מערבבים את העגבניות המרוסקות עם כף שמן זית , כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומעט אורגנו.
הוראות הכנה לחצילים :
מסדרים את החצילים באופן חופשי בתבנית פאייה קוטר 36. בוזקים שמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לטאבון על 200 מעלות לכ10 דקות עד שהחצילים התרככו ונצלו קלות. מוציאים מהטאבון ומניחים בצד לצינון קל.
להרכבת המנה:
בתיאבון !
רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן
רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו עגבניות מגי טריות חתוכות לפרוסות דקות כדורי מוצרלה טריים חומץ בלסמי איכותי שמן בלסמי איכותי מלח גס ופלפל
הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.
No products were found matching your selection.