פיצה ביאנקה - אל מאגו
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0

פיצה ביאנקה

רכיבים:

הוראות הכנה:

הוראות הכנה לרוטב בשמל :

  1. ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה, התחתית העבה תשמור על התפזרות חום אחידה ובכך תבטיח רוטב מוצלח שלא נשרף.
  2. מכבים את האש ומוסיפים את הקמח, בעזרת כף עץ בוחשים היטב ומחזירים לבישול על להבה נמוכה.
  3. בסיר נפרד מחממים את החלב על אש נמוכה, כדקה או שתיים, רק עד שבועות קטנות מתחילות להיווצר בקצוות. ואז מסירים מהחום.
  4. מוסיפים את החלב לסיר החמאה ולא מפסיקים לבחוש עד לקבלת רוטב בשמל חלק וללא גושים.
  5. כעת מוסיפים מלח ופלפל לבן לפי הטעם, מנמיכים את החום ומבשלים 2-3 דקות על להבה נמוכה מאוד, תוך כדי ערבוב.
  6. מסירים מהאש ונותנים לרוטב לנוח בצד להתקרר.

 

להרכבת הפיצה:

  1. יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה
  2. למרוח כף נדיבה בצורה מעגלית ולפזר מעל מוצרלה טרייה.
  3. לפזר פטריות שמפיניון או פטריות אחרות שאתם אוהבים
  4. לבזוק שמן כמהין ומעט מלח ושמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה ולהכניס לטאבון. לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת.
  5. כשהבצק מוצק ושחום אפשר והמוצרלה נמסה אפשר להוציא את הפיצה, לפזר אורוגולה, עןד קצת שמן כמהין ופרמז’ן מעל.

 

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

פיצה קפרזה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו עגבניות מגי טריות חתוכות לפרוסות דקות כדורי מוצרלה טריים חומץ בלסמי איכותי שמן בלסמי איכותי מלח גס ופלפל

קרא עוד »

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ’ה בטאבון!

קרא עוד »

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

No products were found matching your selection.