פיצה ביאנקה

רכיבים:

הוראות הכנה:

הוראות הכנה לרוטב בשמל :

  1. ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה, התחתית העבה תשמור על התפזרות חום אחידה ובכך תבטיח רוטב מוצלח שלא נשרף.
  2. מכבים את האש ומוסיפים את הקמח, בעזרת כף עץ בוחשים היטב ומחזירים לבישול על להבה נמוכה.
  3. בסיר נפרד מחממים את החלב על אש נמוכה, כדקה או שתיים, רק עד שבועות קטנות מתחילות להיווצר בקצוות. ואז מסירים מהחום.
  4. מוסיפים את החלב לסיר החמאה ולא מפסיקים לבחוש עד לקבלת רוטב בשמל חלק וללא גושים.
  5. כעת מוסיפים מלח ופלפל לבן לפי הטעם, מנמיכים את החום ומבשלים 2-3 דקות על להבה נמוכה מאוד, תוך כדי ערבוב.
  6. מסירים מהאש ונותנים לרוטב לנוח בצד להתקרר.

 

להרכבת הפיצה:

  1. יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה
  2. למרוח כף נדיבה בצורה מעגלית ולפזר מעל מוצרלה טרייה.
  3. לפזר פטריות שמפיניון או פטריות אחרות שאתם אוהבים
  4. לבזוק שמן כמהין ומעט מלח ושמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה ולהכניס לטאבון. לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת.
  5. כשהבצק מוצק ושחום אפשר והמוצרלה נמסה אפשר להוציא את הפיצה, לפזר אורוגולה, עןד קצת שמן כמהין ופרמז’ן מעל.

 

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.