פיצה קפרזה - אל מאגו
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0
סל הקניות שלך
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
100% תשלום מאובטח!
0

פיצה קפרזה

רכיבים:

הוראות הכנה:

לחתוך את העגבניות לפרוסות דקות, לסדר בצלחת בצורת קרפצ’יו, לבזוק שמן זית, מלח גס ופלפל שחור ולהניח בצד לכ10 דק’.

יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה. לסדר על הבצק את העגבניות לאחר ההשרייה,
לבזוק מעט מלח ושמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה ולהכניס לטאבון. לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת. כשהבצק מוצק ושחום אפשר להוציא את הפיצה. ולפזר כ-100 גרם מוצרלה ולהכניס לעוד דקה נוספת.
לאחר שהמוצרלה נמסה, מוציאים מהטאבון ומפזרים עלי אורגולה, בוזקים חומץ בלסמי ושמן זית ומגישים.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

פיצה ביאנקה

רכיבים: בצק לפיצה נפוליטנית של אל מאגו רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה פטריות שמפיניון חתוכות דק שמן

קרא עוד »

צלעות טלה

כל מי שאוהב בשר, על האש, על המנגל ובכלל, מוזמן להתענג על מנות הבשר שיוצאות מאל מאגו. טאבון ובשר זה סיפור אהבה שנמשך כבר מאות שנים, והצלייה המיוחדת מאפשרת להוציא בקלות מנות שף שאפשר להתעלף… והיום – צלעות טלה על פאלנצ’ה בטאבון!

קרא עוד »

בליק אקמק – דג בלחם בטאבון

הבליק אקמק הינה מנת אוכל רחוב טורקית שהייתה נמכרת ישירות מסירות הדייגים. הפילטים של הדגים הטריים היו ניצלים על הגריל שעל הסירה ומשם מוגשים בתוך לחם בתוספת בצל ועגבנייה. בכדי לשדרג את המנה המסורתית אנו צולים את הדג בטאבון עצים כשהדג נצלה על פלטת עץ ארז – טכניקה המזוהה עם התושבים המקומיים של צפון אמריקה. מגישים ביחד עם בצק שנאפה באותו הרגע בטאבון בתוספת סקרודליה (ממרח תפוחי אדמה יווני) ועגבניה.

קרא עוד »

No products were found matching your selection.