פיצה קפרזה

רכיבים:

הוראות הכנה:

לחתוך את העגבניות לפרוסות דקות, לסדר בצלחת בצורת קרפצ’יו, לבזוק שמן זית, מלח גס ופלפל שחור ולהניח בצד לכ10 דק’.

יש לפתוח את הבצק לצורת דיסק כמה שיותר דק ולהעביר למרדה. לסדר על הבצק את העגבניות לאחר ההשרייה,
לבזוק מעט מלח ושמן זית בצורת ספירלה מהמרכז החוצה ולהכניס לטאבון. לאפות כ- 60-90 שניות תוך כדי סיבוב הפיצה ב-180 מעלות פעם אחת. כשהבצק מוצק ושחום אפשר להוציא את הפיצה. ולפזר כ-100 גרם מוצרלה ולהכניס לעוד דקה נוספת.
לאחר שהמוצרלה נמסה, מוציאים מהטאבון ומפזרים עלי אורגולה, בוזקים חומץ בלסמי ושמן זית ומגישים.

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.