מתכוני בשר ודגים

לחמג'ון בטאבון של עומר מילר

פורסם ב 25 בנובמבר 2017

מצרכים:

לבצק:

  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 1 כף מלח
  • 30 גרם סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • ½ כוס מים קרים
  • 1 כף שמרים יבשים
    לתערובת הבשר:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול גדול קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 3 עגבניות, חתוכה לקוביות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • חופן צנוברים
  • מלח, פלפל כמון

אופן ההכנה:
1. הבצק: מערבבים במיקסר את שמן הזית, השמרים, הסוכר והמים.
2. מוסיפים את הקמח והמלח לקערת המיקסר ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, אם יש צורך, מוסיפים מעט מים.
3. יוצרים כדור מהבצק ומניחים להתפחה של כשעה.
4. פותחים את הבצק ומכניסים לטאבון לחצי אפיה לכ- 3 דקות.
5. הכנת המילוי: במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף הקצוצים ומטגנים.
6. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
7. מוסיפים את העגבניה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות.
8. מוסיפים את הצנוברים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל והכמן. מערבבים היטב. מורידים מהאש ומקררים מעט.
9. מוציאים את הפוקצ'ה מהטאבון, ומוסיפים את תערובת הבשר מהמחבת.
10. מחזירים את הפוקצ'ה לטאבון ל-3 דקות נוספות.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר