מתכוני בשר ודגים

פילה סלמון מעושן על מצע של עץ ארז בטאבון

פורסם ב 22 במאי 2012

מרכיבים:

  • פילה סלמון חתוך
  • מיץ תפוזים סחוט טרי
  • שמיר
  • מלח ים
  • פלפל שחור טחון טרי
  • פרוסות דקות של עץ ארז או עץ ארומתי אחר.
הוראות הכנה:
יוצקים מיץ תפוזים טרי על פרוסות פילה סלמון , מוסיפים מעל עלי שמיר .
נותנים לסלמון כחצי שעה לשהות בתוך התערובת.
מכינים תנור לחום של כ 350°-400° כ-40 דקות, מניחים את פרוסות הפילה על משטחי העץ.
יוצקים את שארית מיץ התפוזים ,מפזרים מלח ים ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל- 4-5 דקות בלבד,
או עד שהעץ מעשן,לאחר מכן מוציאים את הדגים לפתח התנור להשלמת הבישול והעישון,
מסיימים עם כמה טיפות של מיץ תפוזים על הדגים לרענון ומגישים.
בתיאבון ! 

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר