מתכוני בשר ודגים

עוף מקסיקני בטאבון של עומר מילר

פורסם ב 25 בנובמבר 2017
המרכיבים:
  • עוף שלם
  • 1 כף שמן זית
  • כף רכז רימונים (אם אין אפשר גם מייפל או בלסמי מיושן)
  • שן שום מגוררת
  • קורט מלח ים
  • קורט פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף זחוק חלפיניו

אופן הכנה:
בקערה מערבבים את העוף עם יתר החומרים. אפשר להניח לעוף לעמוד לספיגת טעמים 10 דקות או כמה שעות ואפשר לצלות מיד.

מסדרים את העוף בצולה העופות של אל-מאגו, ומכניסים לטאבון ל- 45 דקות, עד שהבשר רך לחלוטין ומתפרק מהעצם.. מצננים את העוף ומפרקים את בשר העוף מהעצם.

להגשה: טורטיות וצלוחיות להרכבה עצמית.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר