מתכוני בשר ודגים

עישון עוף בטאבון

פורסם ב 17 בספטמבר 2014

בסרטון הבא נלמד איך להכין עוף מעושן בטאבון עצים:

מחממים את התנור לחום של 150 מעלות ומשאירים אותו בטמפ' זו למשך כשעה, לאחר מכן יש

להמתין עד לדעיכת האש, מפנים את הגחלים לצידי התנור ומנקים  עם מברשת את רצפת התנור,

כעת מכניסים תבנית עם העוף שהונח על רשת גריל בכדי שהעישון יהיה מושלם.

בשלב הבא מניחים על הגחלים את שבבי עץ היקורי או דובדבן או עץ ארומתי לאחר שהושרו מס' שעות

במים, חשוב לסנן היטב את שאריות המים.

כעת סוגרים את דלת התנור הרמטית וכן את מגוף יציאת העשן בארובה, יש לעשן את העוף 4-6 שעות,

עוף גדול יותר כתרנגול הודו יש להשאיר 12-16 שעות בתנור .אפשר להשאיר את העוף לעישון ללילה

שלם . התוצאה היא עוף שחום זהוב בטעם מדהים!!!

בהצלחה!!

 

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר