מתכוני בשר ודגים

קציצות טונה בטאבון של עומר מילר

פורסם ב 25 בנובמבר 2017

מצרכים לקציצות:

  • 3 קופסאות טונה מקופסת שימורים בשמן זית
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים
  • 4 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
  • 3 כפיות רוטב סויה
  • 1 גזר

 

אופן ההכנה:

מסננים את הטונה היטב מהשמן ומניחים בקערה גדולה.

את הבצל והגזר קולפים ומגרדים בפומפייה על הצד הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומוסיפים לקערה.

מוסיפים גם ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ’ילי וסויה, מלח ופלפל שחור.

מערבבים היטב את כל המצרכים, עד שמתקבלת עיסה אחידה, מכסים את הקערה ומכניסים לקרר למשך 15 דקות.

 

לרוטב:

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • כף סוכר חום
  • 2.5 כוסות מים
  • 2 כוסות אפונה וגזר
  • חצי כף קמח
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כורכום שטוחה
  • 1/3 כפית קינמון
  • כף שטוחה אבקת מרק
  • פלפל שחור גרוס, מלח

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף סוכר חום ולטגן עד שהוא נמס. להוסיף את הקמח ולהמשיך לטגן
להוסיף את התבלינים והמים. להגביה את האש ולבשל כ- 5 דקות.
להוסיף את האפונה וגזר ולבשל כ-10 דקות נוספות.
להוסיף את הקציציות בזהירות ולבשל עוד 15 דקות בטאבון.

 

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר