מתכוני בשר ודגים

שוק טלה בטאבון

פורסם ב 4 בפברואר 2016

רכיבים:

שוק טלה במשקל 2-3 ק"ג
4 כפות סילאן
1 כף פפריקה אדומה
2 כפות מרק עוף
1/2 כוס שמן זית
5-6 בצלים בינוננים קלופים מחולקים ל-4
5 בטטות גדולות חתוכות ל-4 לאורכם
כמה גבעולים של תימין/רוזמרין
3 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי.


אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת. את התערובת שנוצרה מורחים היטב את שוק טלה וממש עושים לו מסאג. 
לוקחים קערה/תבנית עמוקה בגודל שתוכל להכין את השוק ולהניח את רבעי הבצל למטה, ואת ראשי השום החצויים. מעליהם יש להניח את השוק. לפזר מסביב את הבטטות ומעל לכל את ענפי התימין. לכסות באלומניום. לחורר מעט את האלומניום ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה. לאחר שעה מוציאים, מסובבים את השוק ומרטיבים בנוזלים שלו. מכסים ומכניסים שוב לתנור לחום 150 מעלות, לעוד שעתיים לפחות. לפני ההגשה יש להסיר את האלומניום ולהמשיך לאפות עוד 20 דק, לקבלת הצבע השחום-קרמל. ממולץ תמיד להרטיב את השוק במיצי הבישול, ואף לטעום מעט ולשפר טעמים במידת הצורך.

בתיאבון!

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר