פיצות ולחמים

לחם כפרי בטאבון – Pan Rustico

פורסם ב 21 במאי 2012

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח
  • כ-1/2 כוס שמן זית (150-100 מ"ל)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (220 מ"ל)
  • 1 כף מלח
  • 1 וחצי כוסות מים  (330 מ"ל)- יש להניח בכלי חסין אש בתנור

אופן ההכנה:

  • מכניסים קמח עם שמרים לקערה
  • להוסיף מיץ תפוזים  ושמן זית
  • להוסיף את המלח
  • ללוש בחוזקה באגרופים עד שהבצק לא נדבק לקערה (אפשר ללוש גם במיקסר)
  • כאשר הבצק מוכן להניח את הבצק ¾ שעה מכוסה במגבת
  • מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ויוצרים כיכרות לחם קטנות
  • אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות.
  • חשוב: יש להניח קערה עם מים בתנור בכדי לגרום לקרום הקשה

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר