מתכוני בשר ודגים

עוף ממולא בג'ינג'ר ולימון בטאבון

פורסם ב 22 במאי 2012

טמפ 'התנור: 180 – 220 מעלות
זמן בישול כ: ½1 שעות
זמן הכנה: 20 דקות
כמות: 6-8 מנות

רכיבים

  • 1 עוף שלם גדול
  • שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כוסות פירורי לחם
  • ½1 כפיות תבלין עוף
  • 1 ביצה
  • 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • ½ לימון טרי פרוס לפרוסות
  • מלח ופלפל

מתכון

  • מערבבים את כל החומרים בקערה דוחסים וממלאים את העוף בתערובת.
  • לסיום מומלץ מאוד לקשור את החלק הפתוח של העוף.
  • מניחים את העוף במגש אפייה משפשפים את העור עם שמן זית מלח ופלפל.

טיפ: בכדי לקבל טעם לימוני יותר , מכניסים 3 או 4 פרוסת לימון מתחת לעור העוף וכמה מעליו.

מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור הלבנים שלנו.

בתיאבון!

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר