מתכוני בשר ודגים

עישון דגים בטאבון

פורסם ב 22 במאי 2012

בתהליך העישון החום מבשל את הבשר/הדגים והעשן מקנה את הטעם המדהים.
משך העישון 2-5 שעות
יש להניח לתנור לרדת לחום של פחות מ 200 מעלות
מומלץ לעשן חזה עוף, דגים חזה הודו נתחי סינטה
ק"ג עוף או בשר מצריכים כשעתיים עישון

עישון דגים בנייר עיתון:

  • להלן מתכון מיוחד לעישון דגים בנייר עיתון
  • בשיטת עישון זו הדג יוצא עסיסי ביותר ובעל טעם עישון מעודן
  • מרכיבים: ל-8-10 אנשים
  • 4-6 דגים במשקל של 1 ק"ג כ"א מנוקים
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • בצל קצוץ דק
  • מלח, פלפל

הכנה:

  • להשתמש בדגים מנוקים מראש וסנפירים
  • לשפשף כל דג במלח ולהוסיף פלפל טחון טרי
  • למלא את הדגים בתערובת של בצל ופטרוזיליה
  • יש לעטןף את הדגים בנייר שעווה מרוח בחמאה
  • לאחר מכן לעטוף את הדגים בשכבה עבה של נייר עיתון
  • את הדגים יש לקשור בחוט מתאים.
  • יש לטבול את הדגים העטופים במים בכדי להרטיב את השכבה החיצונית של הנייר ולהניח את הדגים בתנור רחוק מאש גלויה.
  • יש לשים לב שהנייר לא נדלק. ואם כן אז יש לכבות אותו בהתזת מים.
  • יש להפוך את הדגים אחרי 25 דקות ושוב אחרי 20 דקות. סה"כ עישון דג בגודל של קילוגרם אורך כ -45 דקות.
  • לפני ההגשה יש לפתוח את הדגים העטופים מצד אחד, להניח על צלחת הגשה ולהסיר את העטיפה.
  • להגיש עם פלחי לימון וחמאה מומסת.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר