מתכוני ירקות

ירקות שורש קלויים בטאבון

פורסם ב 21 במאי 2012

זמן בישול: 15-25 דקות
זמן הכנה: 15-20 דקות
טמפ' התנור הנדרשת: 180-220 מעלות

רכיבים

  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
  • 4 גזרים גדולים קלופים חצויים
  • 2 שורש סלק טרי לא מקולף חתוך לרבעים
  • 1 שורש בטטה לא מקולף חתוך לקוביות של 5 ס"מ
  • 2 שיני שום שלמות לא מקולפות
  • שמן זית
  • 1 כף של תערובת עשבי תיבול מיובשים לבחירה: בזיליקום, רוזמרין ,אורגנו
  • פלפל שחור
  • מלח

מתכון

  1. נסו לשמור את כל חתיכות ירקות בערך באותו גודל. כדי שיוכלו להתבשל באופן שווה. מניחים את כל הירקות בתבנית חסינת האש של אלמאגו . מפזרים עליהם את עשבי תיבול
  2. מזליפים שמן זית מוסיפים קצת מלח ופלפל .
  3. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור. יש להפוך כמה פעמים בזמן האפייה על מנת להבטיח שהירקות רכים ומקורמלים.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר