מתכוני ירקות

מאפה תפוחי אדמה בטאבון

פורסם ב 22 במאי 2012

טמפ 'התנור הדרושה: 200-240
זמן בישול כ: 60-90 דקות
זמן הכנה: 2 דקות
כמות: 8 מנות

מרכיבים

  • 8 תפוחי אדמה גדולים
  • שמנת חמוצה
  • עשבי תיבול
  • שום
  • מלח ופלפל

מתכון

  • לבצע מספר חריצים עמוקים בכל תפוא"ד לעטוף היטב בנייר אלומיניום
  • מניחים בחלק האחורי של התנור ולצידי הקיר ,ובזמן זה נוכל לבשל מנות נוספות.
  • יש לבדוק את תפוחי האדמה לאחר 45-60 דקות עם שיפוד או מזלג ארוך. זמן ההכנה משתנה בהתאם לגודל תפוחי האדמה וחום התנור.
  • ברגע שהם מוכנים יש להסיר מעט את נייר הכסף במזלג ומניחים כפית חמאה מתובלת בעשבי תיבול קצוצים טריים או כפית של שמנת חמוצה ועירית טריים.
  • מתבלים במלח ים ופלפל טחון טרי.

אפשרויות נוספות:

ניתן להשתמש גם בסלק,בטטות,פלחי דלורית או דלעת ותירס.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר