לקוחות ממליצים

לקוחות ממליצים

כשעשיתי בזמנו סטאז' במלון פוסידון בפוזיטנו באזור חוף אמאלפי באיטליה אמרה לי מוניקה בעלת המלון: "אנחנו הנפוליטאנים יודעים לזהות היטב פיצה אמתית שהוכנה בתנור עצים לבין פיצה שהוכנה בתנור רגיל ".

באיטליה התאהבתי בפיצה, פיצה אמתית שמכינים מחומרי גלם הכי טובים, כזאת שמשאירה את הטעם המעושן של בעירת העצים אחרי. כשחזרתי לארץ ידעתי שאני חייב להכין פיצה כזאת אצלי במטבח ובדקתי כל מיני  אפשרויות עד שהגעתי לאל מאגו. ארז הזמין אותנו לעשות נסיונות אצלו בתנור ובלי לחשוב פעמיים נסענו לשם עם בצק, מוצרלה ורוטב עגבניות. התוצאה הייתה כמו באיטליה, חזרתי הביתה עם הטעם של פיצה שהוכנה בתנור עצים, טעם שנחרך בפה ולא עוזב.

כעבור חודש כבר היה אצלי בגן אירועים תנור של אל-מאגו. את כל התהליך מאיך להוביל, דרך אילו עצים לקנות עד איך להסיק את הטאבון ליווה ארז בצורה מקצועית ואדיבה. מאז התנור שוכן אצלנו בחצר והוא האטרקציה המרכזית בכל אירוע שאנחנו מקיימים בגן.

נדב מלין,שף קייטרינג לואיזה, אבו גוש

כחובב בישול וכאחד שחולק את זמנו בין איטליה וספרד זו רק הייתה שאלה של זמן עד אשר אתחדש בתנור כתוספת למטבח החוץ.

במשך שנה קראתי ,בדקתי אופציות לרכישה בארץ ובחו"ל , בכל מסעדה שביקרתי בנאפולי ברצלונה ומדריד שוחחתי עם מפעיל תנור העצים לקבלת המלצות וטיפים וכל זאת בכדי לקבל החלטה נכונה איזה תנור לרכוש והיכן. במהלך החיפוש הגעתי לארז מאל מאגו ובזה תם "המסע" , גיליתי בראש ובראשונה אדם אכפתי , יסודי ומקצועי , ישר ואמין שענה לי בסבלנות על כל שאלה ותהיה טרם הרכישה.

היה לי חשוב להתקשר עם חברה שתוכל ללוות אותי לא רק בשלבי המכירה והאספקה אלא גם בהמשך הדרך בהנחיה והדרכה.

תהליך הרכישה היה יעיל בו ארז המליץ לי על תנור בהתאם לצרכיי , אספקה תוך שבוע עד הבית כולל שידוך לבעלי מקצוע שירותיים ומקצועיים ( חברת ההובלה וטכנאי הגז ).

לאחר כמה חודשים של שימוש בתנור הוא הפך למרכז המטבח בו אופים לחמים , פוקאצ'ות , פיצות ועוד… בשרים על הפלאנצ'ה , עופות , קינוחים ומה לא……

לכל אורך הדרך היה ארז קשוב ( לעיתים גם בשבתות תמיכה אונליין ) , תרם מניסיונו הרב ואף הגיע לביקור בית בכדי לוודא שהכל עובד כראוי.

 

בסיכומו של דבר התוצאה הסופית עלתה על הציפיות , מי שמעונין לחזור לשורשים לבישול איטי ,יצירתי ,חוויתי שכולו הנאה מומלץ בחום !

אריאל, אבן יהודה

Since buying my Taboon, cooking outdoors is a totally different experience.My barbeque is now obsolete.  The taste you get from cooking in the Taboon is different to anything else you will experience.  It has the advantage of slow cooking the food (so it is still tender) whilst smoking it at the same time, giving it a unique taste and quality.  Meat, fish, bread and vegetables all taste amazing and the Taboon itself is a great centrepiece for my outdoor space.  I can’t recommend Taboon cooking highly enough.  Ditch your barbeques and buy one of these.

Dealing with Erez was a pleasure.  He is a man who is passionate about his product and the food it produces. Always reliable!

Yosi Miller, Lawyer

אחד התחביבים האהובים עלי הוא אפיית לחמים ופיצות. כדי להגיע לתוצאות אוטנטיות ובמיוחד עם

לחמי שאור ופיצות – אין חלופה לטאבון אבן,

לאחר מחקר שוק מקיף ובחינת כל האלטרנטיבות החלטתי ללכת על הטאבון הספרדי של אל מאגו. גם משיקולי ביצועים וגם משיקולי יופי, לדעתי אין טאבון טוב יותר.
כשנפגשתי לראשונה עם ארז קיבלתי חיזוק לכל המסקנות שעלו בבחינת כל האלטרנטיבות ופגשתי אדם ישר, אמין ובעל תודעת שירות – דבר נדיר!
מאז הדרך לאושר היתה קצרה.
הטאבון שלי לא מפסיק לעבוד, אני נהנה לארח ולזלול פיצות עם האורחים
ובכל פעם מגלה הפתעות ופטנטים חדשים בעבודה עם הטאבון
והחלק הכי טוב – חיבור חזק למקורות ולאופן שבו בישלו ואפו פעם
בעידן שבו הכל קורה כאן ועכשיו, אין כמו התחביב הזה שבו צריך סבלנות וזמן
רמז – לא ניתן להעלות ולהוריד את הטמפרטורה בתנור בלחיצת כפתור…

הטאבון הספרדי מומלץ בחום ואפשר להיות רגוע בעסקים עם ארז – הוא דואג קודם כל ללקוח.

נ.ב. לאוהבי פיצות – תעשו גוגל לסרטונים של ויטו יאקופלי vito iacopelli- כל ההסברים שם.

ברק כהן, גדרה.

ברק כהן, גדרה

הגעתי אל ארז מ"אל מאגו" בהמלצת חבר.
ארז הוא בעל מקצוע רציני, איש ישר שעובד עם כל הלב ונותן שירות אישי וליווי מקצועי.
רכשתי בהמלצתו של ארז טאבון ביתי ומאז כל סוף שבוע בארוחת שבת נהנית כל המשפחה מפיצות, דגים צלויים ועוד מטעמים ומאפים שאני מכין בטאבון בכיף גדול.

זוהר, רעננה

התחלתי לעסוק באפייה כתחביב לפני למעלה משנה. למדתי כיצד להכין מחמצת שאור וכיצד להכין לחמים מקמחים שונים עם ׳קשה׳  שמתפצפץ בפה ופנים הלחם אוורירי למרות השימוש בקמחים מלאים (חיטה, שיפון).
עד מהרה יצרתי ׳שותפות׳ עם המכולת השכונתית במסגרתה אני אופה שלש פעמים בשבוע ארבע ככרות לחם שנמכרות במכולת והתמורה הולכת לסיוע למשפחות נזקקות.
ההתלהבות הרבה שבה התקבל לחם השאור באפייה ביתית בקרב לקוחות המכולת הגבירו את הרצון להשתדרג. לטשתי עיניי לטאבון עצים וגז. אחרי שבדקתי מספר אפשרויות הגעתי לארז מאל-מאגו. באדיבות ובסבלנות הראה לי את הדגמים השונים ולבסוף החלטתי על דגם רוסטיקו.
השירות של ארז חריג במקומותינו, ונמשך דרך תהליך הרכישה, ההובלה והתפעול.
למדתי איך להספיג את התנור בחום הדרוש לאפייה וכיצד לאפות ככרות לחם בטעם שהיה ונשכח.
בדרך כמובן מנצלים את החום שנשאר אחרי האפייה לצליית בשר, הכנת ירקות אנטי-פסטי ועוד.
וכן, שכחתי כמעט – פיצות חלומיות של ממש.
הטאבון מהווה אטרקציה ומספק הנאה מרובה.

חי צבר, יבנה

זה לא סתם טאבון, זה היום מרכז הבית, סביבו מתכנסים בני משפחה, חברים, אורחים ומבלים שעות של הנאה סביב הריחות והטעמים.
שאפו ארז על הטאבון החברתי הראשון!

בני דוידוביץ, מושב צרופה

תודה ארז על השרות, הסבלנות והעזרה הטלפונית בכל עת. היה שווה לעשות איתך עסקים

יורם בן זיקרי, אילת

קניתי את הטאבון של אלמאגו לפני שנתיים.
הטאבון נייד, בגודל מושלם לבית עם חצר. מושלם לאירוח ולאווירה.
קודם כל למתחילים- מקבלים טאבון עם הדרכה צמודה, מתכונים וליווי בכל צעד בדרך.

ארז מלווה את התהליך של הפעלת הטאבון מתוך אהבה גדולה מאוד ודואג שהכל יעבוד כמו שצריך.
התחלנו בהמלצתו של ארז באש חיה וגילינו שזה פשוט נפלא.
הלחמים, הפיצות והפוקצ'ות יוצאות נפלא. גם דגים נצלים להם באופן מושלם במדורה הפנימית השמחה בטאבון.
אנחנו לא אנשים של בשר אבל מכיוון שמדובר על טאבון ספרדי אין לי ספק שגם זה יוצא נפלא.

ממליצה בחום על המוצר ובעיקר על השירות והליווי המדהים.

הטאבון הכניס הרבה שמחה לביתנו…

תודה רבה ארז. שמחה שבחרנו ללכת אתך 🙂

נעמי רובינשטיין, רמת השרון

רצינו לשדרג את מטבח החוץ שלנו, ולהוסיף לעצמנו, לילדים ולאורחים מגוון נוסף של מאפים, צלייה וטעמים. כמו אצל אחרים, גם אצלנו נעצרו החיפושים והמחקרים בנושא טאבון, אצל ארז.
הסיבה העיקרית מקצועיות, אמינות ושרות, החל משלב ההתיעצות, דרך עזרה בשלבי התכנון ועד להקמה, הובלה והפעלה ראשונה, תוך הקפדה על הפרטים והרמה, חוויה מתקנת להרבה רכישות.
הרכישה מוכיחה עצמה בכל יום מחדש, חגיגות המאפים, בשרים ובישולים סביב הטאבון, ממריאים לשיאים חדשים. משפחה וחברים לא מפסיקים לשאול מתי האירוע הבא, וחברים מאותגרי גיזרה, מזהירים אותנו לא להפעיל את הטאבון כשהם מגיעים.

גלי וצפי רון, כפר סירקין

הטאבון זה מדורת השבט שלנו, אי אפשר לפספס אותו כשיוצאים לגינה. מאז שנחת בביתנו אנחנו לא מפסיקים ליהנות ממנו. כל המשפחה מתאספת בגינה ליד הטאבון ונהנית מהמטעמים הנהדרים שיוצאים ממנו: פיצות, ירקות, דגים, בשר ועוד והכל עם טעם משגע! זה בהחלט אחת התוספות המוצלחות לבית ולמשפחה שלנו, מומלץ בחום!

יוסי ויצמן, שוהם

ארז, הטאבון הזה מאוד מאוד אהוב עליי. כולם בבית נהנים ואני ביניהם. אני בטוחה שאגיע איתו לניצול מלא עם הזמן…
 
תודה על השרות הענק שלך. אין כמוך! 👍👍👍

שרה וכץ, פרדס חנה – כרכור

ארז היקר,

הטאבון שרכשנו יוצא מן הכלל. בדיוק כמובטח. פיצות ממש כמו בנאפולי, אנטיפסטי כמו בבולוניה. מבקשים להודות לך על היחס האדיב, על המקצועיות ועל התמיכה. באל מאגו מילה זו מילה, ומאפה זה מאפה. באמת שדרוג לבילוי משפחתי ביתי בטעם של פעם.

תודה רבה !

 

יונית וגדעון שרב, נס ציונה

שנים ארוכות שאני מנסה לפצח את סוד הפיצה המושלמת. לאחר שיטוטים אינסופיים באינטרנט, ביקורים בפיצריות רבות בארץ ובחו"ל וניסויים ארוכים וחוצי ימים ולילות הבנתי את חשיבותם של חומרי הגלם (אין כמו מוצרלה די-באפלו…) והתמחיתי בהכנת הבצק והרוטב. במקביל הפנמתי את חשיבותו של תנור הפיצות ליצירת הקראסט החשוב כל-כך בתחתית הפיצה ולמתן הטעם המעושן והחריכה בחלקה העליון.

אחת ההחלטות הראשונות עם המעבר המשפחתי לדרום הרחוק בקיץ האחרון הייתה להגשים את החלום הישן ולבנות בחצר ביתנו מטבח חוץ, כאשר היה לי ברור שבמרכזו יעמוד לתפארת טאבון עצים.

לאחר מחקר מקיף והתלבטות בין הטאבונים האיטלקיים והספרדיים הגעתי אל ארז. נתקלתי באדם מקצועי, בעל תודעת שירות גבוהה, אהבה אמתית לאוכל (ולטאבונים) ורצון לעזור, ולבסוף רכשתי טאבון נהדר המהווה את גולת הכותרת במטבח החוץ.

איזה כיף היה לגלות את השפעתו על הפיצות…. אבל זו הייתה רק ההתחלה… גיליתי כי הטאבון משדרג את טעמו ומרקמו של כל תבשיל/מאפה הנכנס אליו, מלחמי מחמצת, דרך ירקות ועד לבשרים (וזאת בנוסף כמובן לכיף הטמון בבישול טבעי). מאותו הרגע, ולשמחת החברים והשכנים, הוא מהווה כר פורה לניסויים קולינריים ואני רק מחפש הזדמנויות להדליקו.

אייל רדלר, שדה בוקר

אהבתי לעולם אפיית הלחמים לוותה אותי לאורך שנותי, אך רק עם פרישתי לגמלאות הצלחתי לממשה. ההתחלה הייתה בתנור הביתי, ועם הזמן רמת האפייה עלתה בהתמדה.

שאפתי לשדרג, לכן אחרי אין ספור חיפושים, השוואות, בדיקות, מחקר שווקים, קבלתי החלטה נחושה וחד משמעית לפנות לרכישת הטאבון לחברת "אל מאגו".

מאחר והטאבון יועד למרפסת שמש בבית משותף, עלו שאלות ותהיות. ארז, בסבלנות אין קץ, בשקיפות מלאה, בכנות ובחביבות, הבהיר לי את כל הסוגיות

וענה על כל סימני השאלה.

מילות המפתח של ארז: ניסוי ותהייה. ואכן צדק, כבר עברו חודשים, אין מילים להביע את שביעות רצוני, אושרי והנאתי  מהטאבון.

הבחירה הייתה בטאבון ולנסיה פרו משולב גז/עץ, ולשמחתי,  ממשתי את יעדי אפיית הלחמים בשיטה הקלאסית.

מיותר לציין  שרמת האפייה  בדרך זו ,מהווה גולת כותרת!! הבישול והאפייה בטאבון משדרגים לאין שיעור את התבשילים והלחמים.

ארז "איש יקר" אמיתי, שורשי, ערכי, מילה זו מילה, ליווי וזמינות לאורך כל הדרך, מענה מיידי לפניות טלפוניות, רחוק "מזרח מערב", מתופעת "השגר ושכח".

אין תחליף לניסוי ותהייה בהפעלת הטאבון!

הנסיון,הזמן, הינם פועל ישיר לרמה המקצועית.

 

 

גיורא מוזר – אבניר, הרצליה

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר