טאבון

בטטות עם תפוזים, קינמון ודבש בטאבון

פורסם ב 22 במאי 2012

טמפ' התנור הדרושה: 200-240 מעלות
זמן בישול כ: 45-60 דקות
זמן הכנה: 15 דקות
כמות:תוספת ל-6 מנות

רכיבים

  • 4 בטטות גדולות שטופות היטב לא מקולפות
  • 1 תפוז פרוס לפרוסות דקות
  • 3 כפיות חמאה
  • 1 מקל קינמון
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 1 כף גדושה דבש
  • קמצוץ של סוכר חום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה

  1. שוטפים היטב ומייבשים את הבטטות, מבצעים מספר חתכים לאורך, מערבבים חמאה, ג'ינג'ר, מלח ופלפל.
  2. מורחים את תערובת החמאה על הבטטות, ודואגים שתחדור לחריצים ומניחים על נייר הכסף.
  3. מפזרים מעל את פרוסות התפוז
  4. מטפטפים דבש ומפזרים סוכר חום. מתבלים שוב עם פלפל ומניחים מעל מקל קינמון.
  5. עוטפים היטב עם 2 שכבות של נייר כסף ומכניסים לתנור האבן.
  6. לאחר כ-45 דקות לערך (זמן הבישול משתנה בהתאם לחום תנור האבן וגודל הירקות.) נועצים שיפוד ובודקים, מסירים את נייר הכסף ומגישים חם עם בשר צלוי, עוף או דגים.

בתיאבון!

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר