טאבון

כך תלמדו לאפות ולבשל בטאבון כמו שף

פורסם ב 27 במרץ 2019

טאבוני אבן הולכים ונהיים נפוצים בחצרות בתים פרטיים, ואף בדירות, בגגות ובמרפסות, ומי שמכיר את יתרונותיהם של טאבוני האבן והלבנים המסורתיים אינו מתפלא שכך הדבר. טאבון אבן איכותי מתאים למגוון רחב של תבשילים ומאפים, מלוחים ומתוקים, שכולם יוצאים מהטאבון אפופי ניחוחות וטעמים משכרים ומשובחים. כאשר מדובר בטאבוני האבן המסורתיים של אל מאגו, אתם זוכים גם בתוספת אסתטית מרהיבה, המוסיפה לחצר שלכם סגנון, יוקרה ואווירה. כל זה טוב ויפה, אך כיצד לומדים לאפות ולבשל בטאבון את כל המטעמים הנהדרים הללו – על כך בכתבה שלפניכם.

העיקר לא לפחד כלל

אם עוד לא התנסיתם באפייה ובישול בטאבון, אמצו לעצמכם כלל ברזל – קודם כל לא לפחד להתנסות, ובוודאי שלא לפחד לטעות. הטעויות הן המורה הגדול ביותר שלכם, וכל טעות שתעשו כמתחילים תשאיר לכם לקח לבישולים עתידיים. כדי להפחית לחץ, התחילו בבישולים משפחתיים והתנסו במגוון מטעמים שתבשלו ותאפה למשפחה המצומצמת, לפני שאתם מזמינים אורחים למופעי בישול בחצר ביתכם.

הוראות הפעלה

עוד לפני שהתחלתם לבשל את התבשיל הראשון, ודאו שאתם מכירים היטב את הוראות ההפעלה של התנור, אמצעי הבטיחות והזהירות שיש לנקוט, דרכי הניקוי, והטמפרטורות המתאימות לכל תבשיל ומאפה.

מן הקל אל הכבד

כדי לצבור ביטחון ולשדרג את כישוריכם הקולינריים בהדרגה, התחילו במתכונים פשוטים וקלים יותר, ושדרגו את התפריט שלכם בהדרגה. למשל, אם אתם לא אופים לחם באופן שגרתי, התחילו באפיית פיצות ופוקאצ'ות, אחרי שתשלטו בזה עברו לאפיית לחמים עם שמרים מלאכותיים, ושמרו לסוף את לחמי השאור והמחמצת. מבחינת תבשילים מומלץ להתחיל בפויקה או ירקות שורש צלויים, ואחר כך להתקדם לדגים, צלי בשר ותבשילים מעט יותר מאתגרים.

מתכונים ועצות

כדאי שיהיה לכם עם מי להתייעץ בכל שאלה ועניין שתיתקלו בהם בדרך ללמוד את הבישול והאפייה בטאבון. צוות אל מאגו ישמח לתת לכם ייעוץ והדרכה, כמו כן, באתר אל מאגו תוכלו למצוא מגוון מתכונים שנידבו בשלנים מנוסים, וכן טיפים הסברים ועצות. אם יש לכם חבר בעל ידע וניסיון באפייה ובישול בטאבון – מה טוב, אם לא, אל תהססו לפנות בכל התלבטות ושאלה לצוות אל מאגו, אנו נשמח לעזור ולסייע כמידת יכולתנו.

אין חכם כבעל ניסיון

בסופו של דבר, הניסיון הוא שיהפוך אתכם לבשלנים מנוסים ובטוחים בעצמכם, ההקפדה על תבלון ודרך הכנה מדויקים, תשומת הלב והאהבה לעשייה הם שיהפכו את התבשילים שלכם לתבשילי גורמה. אם עדיין לא רכשתם טאבון אבן מרהיב של אל מאגו, זה הזמן לעשות זאת, ואם כבר יש לכם טאבון בבית, כל שנותר הוא לשנס מותניים, לקבץ מבחר מתכונים מומלצים ולצלול למים – בהצלחה. להזמנת טאבון ולקבלת פרטים נוספים הינכם מוזמנים להתקשר אלינו לאחד מן הטלפונים הבאים:  ארז : 054-4960134 מאור: 053-9343341.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר