טאבון

עגבניות / פטריות קלויות בתנור אבן

פורסם ב 22 במאי 2012

זמן בישול: 25-35 דקות

זמן הכנה: 10 דקות

טמפ' תנור נדרשת: 140-180 מעלות

רכיבים

  • עגבניות בשלות ומוצקות
  • עשבי תיבול טריים :פטרוזיליה אורגנו בזיליקום
  • שמן זית כתית מעולה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה

  1. חותכים את העגבניות לחצי (לרוחב)
  2. מפזרים עשבי תיבול טריים
  3. מלח ופלפל לפי הטעם
  4. מזליפים מעט שמן זית
  5. מניחים על תבנית אפיה וצולים בתנור בחום בינוני, 150-200 מעלות כ – 25-35 דקות

אפשרויות לגוון:

  1. ניתן להשתמש בעגבניות שרי בשלות עם רוזמרין טרי. תוספת מעולה על פסטה, סלט או ריזוטו, או על פרוסת לחם קלוי .
  2. ניתן להוסיף פסטו , קצת פירורי לחם טרי , גבינת פרמזן מגוררת , מערבבים יחד ומניחים כף מהתערובת על גבי העגבניות ודוחסים קלות. ציפוי זה יהפוך לשיכבה פריכה בתום האפיה. בנוסף לעגבניות ניתן להשתמש בדלעת, פטריות אפוית או בטטה.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר