טאבון

שלושה מאפים שכיף להכין בטאבון

פורסם ב 7 באוקטובר 2018

מאפים לטאבון שיקצרו מחמאות

טאבון ביתי מאפשר לכם לאפות מגוון מאפים מיוחדים, בעלי ארומה עשירה שרק אפייה בטאבון יכולה לייצר. יתירה מכך, הטאבון הביתי הוא נקודת מפגש המלכדת סביבה בני משפחה וחברים, ומאפים חמים וטעימים היוצאים מן הטאבון היישר לשולחן הם פינוק אמיתי. מתוך מגוון האפשרויות בחרנו להציג בפניכם בשורות הבאות שלוש דוגמאות למאפים שכיף להכין בטאבון, כאלו שיגרמו לבני ביתכם ולאורחים ללקק את האצבעות ולבקש עוד.

 

פוקאצ'ה

 

הפוקאצ'ה היא אחד המאפים המגוונים שיש וניתן להכינה בדרכים רבות, כולן טעימות ומענגות. ניתן להגיש את הפוקאצ'ה כמנת פתיחה, כשהיא עטופה בשמן זית, מלח גס ועשבי תיבול, או כמנה עיקרית כשהיא עמוסה כל טוב, החל בפוקאצ'ות עטורות מיני ירקות שונים, וכלה בפוקאצ'ה עם בשר או גבינה. את הפוקאצ'ה אוכלים כשהיא חמה ומהבילה, וניתן להגישה בליווי מטבלים וסלטים. עיקר העבודה בהכנת הפוקאצ'ה מתמצה בהתפחת הבצק, השאר הוא בעיקר הנאה בבחירת הטעם והסגנון האהובים עליכם. את הפוקאצ'ה יש לאפות בחום גבוה, וזמן האפייה הוא קצר. למעבר לטיפים להכנת פוקאצ'ה הקליקו כאן

 

אפיית לחם בטאבון

 

הטאבון הוא מצוין לאפיית לחמי שאור ומחמצת, לחמים כפריים, ולחמים מיוחדים. הפעם בחרנו להתמקד בלחם מחמצת שיפון, שטעמו משובח והוא בריא מאוד. למעבר למתכון להכנת לחם מחמצת שיפון הקליקו כאן. לאחר שאפיתם את הלחם, כדאי להגישו בליווי מטבלים וממרחים, אנו ממליצים על חמאת שקדים, ריבת פרי טרייה שהכנתם מפירות העונה, וממרח שוקולד לילדים. לחלופין תוכלו להגיש את הלחם בלוויית גבינת צאן משובחת, פלחי ירקות טריים, וזיתים.

 

הכנת פיצה טעימה ועריבה לחך

 

פיצה היא אחד הלהיטים שמייצר הטאבון הביתי. הכיף הגדול בהכנת פיצה בטאבון הוא מהירות האפייה, והאפשרות להוסיף לפיצה כל תוספת שתבחרו. המלצה שלנו – אפשרו לדמיונכם לעבוד, ונסו כל מני תוספות, עד שתמצאו את הגרסה האולטימטיבית שלכם לפיצה. קחו בחשבון שלכל אחד טעם משלו, וכך תוכלו למצוא עבור כל אחד מבני המשפחה את הפיצה שתיקרא על שמו ותהיה מורכבת מהתוספות האהובות עליו. הדרך הטובה ביותר להגיש את הפיצה היא ישירות מן הטאבון לשולחן. טיפ חשוב – פיצה משובחת אינה זקוקה לתוספות, לא לרטבים ולא לתבלינים, שכן כל מה שנחוץ כבר נמצא בתוכה.

 

לאפות בהנאה

 

טאבון אבן ולבנים בחצר הפרטית שלכם מאפשר לכם ליהנות משעות רבות של בילוי משותף עם חברים ובני משפחה, תוך שכלול ושדרוג יכולותיכם הקולינריות. כשיש לכם טאבון ביתי, זו הזדמנות להרשות לעצמכם לחקור ולהתנסות, להעשיר ולשפר את מגוון המנות, התבשילים והמאפים היוצאים מן הטאבון שלכם. אפייה ובישול בטאבון מתאימים במיוחד לאירועים וחגיגות, שכן הטאבון שומר על חום במשך שעות רבות, ובמהלך הערב והחגיגה ניתן כל העת לאפות ולבשל את המאכלים שהטמפרטורה בטאבון מתאימה להם. כך מתאפשר מגוון רחב מרשים וטעים של תקרובת עריבה לכל המוזמנים והאורחים.

הצעת מחיר משתלמת




או בטלפון לתאום פגישה 054-4960134

קבל הצעת מחיר