עגבניות / פטריות קלויות בתנור אבן

הפעם אנחנו מבקרים במטבח היווני! שוק טלה עסיסי בטאבון, עם תפוחי אדמה וכל טוב

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. חותכים את העגבניות לחצי (לרוחב)
  2. מפזרים עשבי תיבול טריים
  3. מלח ופלפל לפי הטעם
  4. מזליפים מעט שמן זית
  5. מניחים על תבנית אפיה וצולים בתנור בחום בינוני, 150-200 מעלות כ – 25-35 דקות

אפשרויות לגוון:

  1. ניתן להשתמש בעגבניות שרי בשלות עם רוזמרין טרי. תוספת מעולה על פסטה, סלט או ריזוטו, או על פרוסת לחם קלוי .
  2. ניתן להוסיף פסטו , קצת פירורי לחם טרי , גבינת פרמזן מגוררת , מערבבים יחד ומניחים כף מהתערובת על גבי העגבניות ודוחסים קלות. ציפוי זה יהפוך לשיכבה פריכה בתום האפיה. בנוסף לעגבניות ניתן להשתמש בדלעת, פטריות אפוית או בטטה

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.